Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ilyen képet küldök a kiszemeltnek milyen reakciót vált ki?
A kiszemelt egy lány, és nagyon nem tudom mit akar tőlem, hogy szórakozik-e, van amikor puszilós szájokat küld, vagy képeket magáról, aztán meg ilyen tök érdektelen, de ezt nem is akarom ragozni tovább... na szóval ha azt mondom, hogy találkozok barátnőmmel, és azt mondja rá hogy nincs is barátnőd. Akkor küldök egy közös képet egy nagyon fullos csajjal akivel kavartam, és a lány nem fullos, de nekem ő kell egyébként nagyon tetszik. Most milyen reakciót váltana ki belőle?
Én már szerintem elég módon a tudtára adtam, hogy nekem Ő kell.
24 F
Neked barátnő?
Inkább anyuka kell!
Nőj fel, aztán kezdj csajozni!!!
ez mondjuk jó ötlet amit a 2. írt,
de ha ilyet csinálok vagy ír mosolygós fejeket és hogy aranyos vagy, vagy pedig valami flegma választ ad.
én meg azt akarom, hogy akarjon velem találkozni, azt írja, hogy majd ha lesz időm, de ez is változó, volt hogy azt írta soha, meg olyan hogy rámírt hogy menjünk el sétálni.
De nekem igazán ez már uncsi így hogy már rohadt régen próbálkozok nála.
Mert nemet mond.
De erre meg azt írta: Akkor mondtad volna, meg akkor nem találkozol velem
Nem baj, most ha erőltetem úgyis nemet, mond ennyire értek a nőkhöz. Én összejönnék vele. De ha nem akar akkor legalább ne úgy lássa, hogy nem kellek senkinek...
Meg mikor küldtem egy beszélgetést, hogy átjönne hozzám egy nő, akkor arra azt írta, hogy ne add le ennyire a szintet.
2. vagyok. ezt azért teszi veled, mert megteheti. Látja benned, hogy határozatlan vagy, és tehetetlen, és hogy szeretnéd. Neki ennyi elég, amíg ezt megteheti. Neki ez tökéletes egy kis egó növelőnek.
Ha tényleg szeretnél tőle valamit, akkor utoljára szépen fogd magad, kérd el a telefonszámát, és ne ilyen kis gyengén, hanem normálisan mond meg neki mi a helyzet, és hívd el utoljára. Semmi játék, semmi jelfejtegetés, hanem csak szépen hívd el. Ha ezek után nemet mond, akkor hagyj fel vele, mert csak az idődet pazarolod. Én is ezt csináltam, nagyon ráizgultam egy-egy csajra, és belekezdtem ebbe a hatalmas melóba, a kódfejtésbe hogy mi mit jelenthet, és vártam a tökéletes alkalmakat. Rájöttem hogy ez hülyeség. Ott van kint a világban (kb.) 3.5 milliárd csaj. Szerinted megéri egyre ennyi időt pazarolni? Fenéket. Nem ő az egyetlen esélyed a boldogságra, és ezt tartsd fejben.
Valamelyest igazad van, de valami megfogott benne
hogy talán most az egyszer lehetne komoly kapcsolat.
De nem. Hiába van X milliárd, én egy megyeszékhelyen lakok itt nincsennek milliók, ha megnézem a nőket akkor leszűkíted hogy korban hozzád illik, aztán, hogy nézzen ki legalább elfogadható szinten, mondjuk nekem 7/10, van akinek alacsonyabb aztán van akinek magasabb, utána hogy legyen normális, de még az sem elég mert hát van aki normális de ha nem beszélsz vele, akkor ugyanúgy megvagy nem hiányzik annyira a társasága, de most nekem Ő igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!