Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy férfi, akivel randiztok, elmondaná, hogy pókerből él, ez milyen reakciót váltana ki belőletek?
Figyelt kérdés
2016. aug. 14. 13:09
1/16 anonim válasza:
Ha tényleg ért hozzá és csak kisebb tétekben játszik, akkor megkérném, hogy tanítson. :D
2/16 A kérdező kommentje:
Ha ebből él, akkor nem kis tétekben játszik.
2016. aug. 14. 13:14
3/16 anonim válasza:
Bocsánat, e felett átsiklottam.
Akkor egy kicsit tartanék tőle, mert mi van, ha miatta úszna el a közös vagyunk...
4/16 anonim válasza:
Van közös vagyonotok? Hát fiatal párnál jellemzően nem nagyon van (saját)vagyon még.
5/16 A kérdező kommentje:
Randizgatás közben még gondolom senkinél sem közös a vagyon. :D
Nem. Pont az ilyen sztereotípiákra vagyok kíváncsi. Pl biztos egy ponton eljátszaná a házat meg ilyesmi. Ami totálisan nem igaz ráadásul.
2016. aug. 14. 13:32
6/16 anonim válasza:
Biztos, hogy nem lennék vele közös kasszán, még ha meg is tudna győzni, hogy így is érdemes vele összejönni.
7/16 anonim válasza:
Erős idegzetű nőknél próbálkozz.
8/16 anonim válasza:
Azt gondolnám, h frankó, akkor ő marad otthon a gyerekkel az első év után és ha vmi gáz van, könnyebb megoldani. XD Az én férjem földhözragadtabb dologgal foglalkozik, de otthonról dolgozik, nagyon sok dologban hatalmas könnyebbség.
9/16 anonim válasza:
Engem jelentősen elbizonytalanítana, akármennyi is a nettó havi/évi bevétele ebből, nem egy biztos megélhetés. Bármikor jöhet egy "rosszabb lapjárás", a szerencsejáték nem véletlenül viseli a "szerencse"játék nevet. Persze, ha egy kaszinót üzemeltet, az megint más, akkor meg amiatt félnék, hogy nehogy egyik reggel egy lófej fogadjon minket az ágyban :D
10/16 anonim válasza:
Randinál egyáltalán nem számítana. Viszont ha később kapcsolat lenne a dologból, meg kellene beszelni egy kèt dolgot ezzel kalocsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!