Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy férfi, akivel randiztok, elmondaná, hogy pókerből él, ez milyen reakciót váltana ki belőletek?
Őszintén megmondom, én vállalkozóval se szívesen terveznék hosszabb kapcsolatot. Akármennyire is jó meg minden, én ebből a szempontból elég egyszerű vagyok. Én sem lettem kutató, pedig nagyon szemeztem a dologgal, de nem menne. Maradtam a kutatás-fejlesztés / fejlesztés iránynál, mert ezt lehet alkalmazottként csinálni, napi 8 órában, stabil bevétellel. Nem bírom a stresszt, próbálom a lehető legjobban csökkenteni. Ehhez egy jó, keresett szakma/diploma kell és kb ennyi. Inkább keressünk átlagban kevesebbet, de ne kelljen állandóan aggódnunk, veszekednünk, ha lehet máshogy is.
Ez az én véleményem, de a kérdésből az jött le, hogy bárkire kíváncsi vagy, remélem nem baj. Nem tudom, hogy ez-e az általános amúgy.
Ez attol fugg, hogy ez szamara csak munka azaz tudja, h mikor kell kiszallni es vesztes utan mar nem megy vissza jatszani, vagy egy szimpla szenvedelybeteg karakter aki az utolso penzet is eljatssza.
Mindket esetben nincs stabil folyamatos megelhetese, bevetele. Van hogy nyer, van hogy veszit de a hitelt (ha van) mindig ki kell csengetni,ami egy ket emberes tortenet (altalaban) szoval ra anyagilag szamitani keptelenseg.
Tobbek kozt ezert sem allok le szenvedelybetegekkel, de masoknak sok sikert hozzajuk:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!