Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 20 éves vagyok, a férfi akivel ismerkedek 28 éves, szerintetek sok ez?
Nagyon jókat beszélgetünk,de tényleg,és úgy érzem jól megvagyunk,ti férfiak mint gondoltok,komolyabb kapcsolatba,ha úgy érzitek passzoltok,belemennétek-e? Vagy hosszabb távra ilyen fiatal lánnyal?Ti nők pedig akinek volt/van ilyen kapcsolata,milyen nektek jól megvagytok a párotokkal?
Kérlek őszinte válaszokat,mert érdekel,h ti mit gondoltok,köszönöm:)
Én 18 voltam mikor párommal találkoztam ő 28. Eleinte nehéz volt de túl lehet élni. Össze kell csiszolódni de ez minden kapcsolatra igaz nem? :)
Sok nehézséget okozott hogy nekem "öregednem" neki "fiatalodni" kellett és sok türelem kellett hozzá hogy megtaláljuk az aranyközéputat. Emellett fontos hogy az ember tudatosítsa hogy nem biztos hogy azonosak a prioritások. Nálunk jól ment mert bár első kapcsolatom nem hiányzik hogy pasizzak mindigis a családalapítás volt a célom és ennyi idősen neki is pörög a biológiai óra hiába pasi :D szóval közösek a célok és a prioritások (család gyerek ház stb majd idővel) emellett ő tudta vállalni hogy tovább tanulok egy másik városba így csak hétvégén találkozunk iskolaidőben ahogy azt is hogy anyagilag értelemszerűen ő kell hogy többet tegyen a dologba mert nekem nincs keresetem természetesen mindezt úgy hogy amibe tudok besegítek. És még ezer hasonló kompromisszumot kellett mindkét oldalról kötnünk hogy működjön. Ha holnap szakítanánk én akkor is azt mondanám megéer minden belefektetett energiát. Arra hogy sok e a korkülönbség nincs helyes válasz ez csak kettőtöktől függ. Sok gonddal jár ám más problémák (legalábbis nálunk) kiküszöbölődnek azáltal hogy már érett tudatos felnőtt a pasi. A családom jól fogadta :) bár apának eleinte mániája volt hogy úgyis csak ki leszek használva. Szerencsére tévedett.
Ha van kérdésed szívesen válaszolok :) írj privátot. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!