Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bizonyos nőkből miért vált ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonyos nőkből miért vált ki nagyon agresszív reakciót, ha felfigyelnek rájuk a férfiak?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, vannak bizonyos nők, akik szinte krumplis zsákba öltöznének, nehogy kilógjon valami a ruha alól, hogy észrevegyék ezt a férfiak.

Egyszerűen látni rajtuk, hogy irritálja őket a helyzet.

Ezek leszbikus nők, vagy mi erre a magyarázat?

Itt nem arra gondolok, amikor a melósok utánaszólnak a nőknek, hogy de megnyomnálak kisanyám.

2016. febr. 9. 05:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Azért van, mert amit ti normális közeledésként éltek meg a valóságban 90%-ban rohadtul ijesztő, középkori állati szinten van.
2016. febr. 9. 06:43
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Pl most hatalmas viszhangja van, hogy pár menekült megtapizott pár lányt kölnben... Az persze senkit nem zavar, mert a világ legtermészetesebb dolga, ha nyáron kicsit lengébben öltözöl és elmész szórakozni, ahol ha táncoltok a barátnőitekkel minden részeg paraszt odajön, letapiz, aládnyúl, szó szerint zaklat.. Ezek persze nem kerülnek be a hírekbe... Mert csak az különös, ha ezt migránsok csinálják... De sajnos a pasik zöme ilyen itthon is.
2016. febr. 9. 07:09
 3/16 A kérdező kommentje:

1-es, direkt írtam a kérdésben, hogy nem erre a helyzetre gondolok.

De ha neked minden más is "rohadtul ijesztő, meg állati szinten van" akkor lehet, pszichológushoz kéne járnod...

Nos, az ilyen nőkre vártam a válaszokat, hogy miért?

2016. febr. 9. 08:01
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem velem van a baj, hanem az átlag magyar mentalitással. Konkrétan a fekete afrikai férfiakkal jobb tapasztalatom van, mint a magyar férfiakkal...

A 2-hez annyit, hogy ha menekült/külföldi az elkövető akkor mindenkinek habzik a szája. Ha fehér akkor áldozat hibáztatàs van...és forduljak agyfurkàszhoz ha bajom van a rendszerrel :)

2016. febr. 9. 08:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Pl. egyik ismerősömet gyerekkorában megeröszakolta egy rokona. Ő tipikusan ilyen. Aztán van,aki sokat csalódik a férfiakban. Attól is lehet vki ilyen.
2016. febr. 9. 08:28
 6/16 anonim ***** válasza:
83%

Vagy elvették az önbizalmát(a múltban történt valami), vagy egyszerűen nincs önbizalma, pedig kapott volna pozitív visszajelzéseket. Nem tudja elfogadni önmagát,még ha a krumplis zsák ruha alatt csodaszép alak is bújik meg.

Egyértelműen az önbizalom hiánya, a rossz önértékelés az oka. Nem szereti, ha felfigyelnek rá, nem is akarja, hogy észrevegyék. Én azt mondom,aki igazán szép/szimpatikus, az zsákruhában is az,ha van kisugárzása. Csak kevés az igazán boldog,jó kisugárzású krumplis zsákba öltözött nő :D

2016. febr. 9. 09:17
 7/16 anonim ***** válasza:
87%
:-) Nem nem leszbikusak, én is ilyen vagyok. Egy leszbikus is kipakolhatja magát, nincs össze függés. Csalódás van a háttérben, ez üzenet a férfiak számára, hogy ne közelíts, ha mégis, az agyamat vegye észre, ne a cicimet. Az ilyen nők általában vágynak párkapcsolatra, de meg vannak egyedül is, nem mennek elébe az ismerkedésnek, az életüket nem befolyásolja egy férfi sem.26N
2016. febr. 9. 11:03
 8/16 anonim ***** válasza:
61%

7-es te az eltitkolt ikrem vagy? :)

Ugyanezt érzem.

26/l

2016. febr. 9. 11:04
 9/16 anonim ***** válasza:
61%
Én is ezt teszem. Én vagyok a kishúgotok, mivel én még csak 21 vagyok;)
2016. febr. 9. 11:34
 10/16 anonim ***** válasza:

Valószínűleg te sem a "felfigyelésre" gondolsz, hanem annak kinyilvánítására. Ami pedig az esetek tényleg túlnyomó többségében ..ld. első válaszoló.

25L

2016. febr. 9. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!