Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos nőkből miért vált ki nagyon agresszív reakciót, ha felfigyelnek rájuk a férfiak?
Megfigyeltem, vannak bizonyos nők, akik szinte krumplis zsákba öltöznének, nehogy kilógjon valami a ruha alól, hogy észrevegyék ezt a férfiak.
Egyszerűen látni rajtuk, hogy irritálja őket a helyzet.
Ezek leszbikus nők, vagy mi erre a magyarázat?
Itt nem arra gondolok, amikor a melósok utánaszólnak a nőknek, hogy de megnyomnálak kisanyám.
1-es, direkt írtam a kérdésben, hogy nem erre a helyzetre gondolok.
De ha neked minden más is "rohadtul ijesztő, meg állati szinten van" akkor lehet, pszichológushoz kéne járnod...
Nos, az ilyen nőkre vártam a válaszokat, hogy miért?
Nem velem van a baj, hanem az átlag magyar mentalitással. Konkrétan a fekete afrikai férfiakkal jobb tapasztalatom van, mint a magyar férfiakkal...
A 2-hez annyit, hogy ha menekült/külföldi az elkövető akkor mindenkinek habzik a szája. Ha fehér akkor áldozat hibáztatàs van...és forduljak agyfurkàszhoz ha bajom van a rendszerrel :)
Vagy elvették az önbizalmát(a múltban történt valami), vagy egyszerűen nincs önbizalma, pedig kapott volna pozitív visszajelzéseket. Nem tudja elfogadni önmagát,még ha a krumplis zsák ruha alatt csodaszép alak is bújik meg.
Egyértelműen az önbizalom hiánya, a rossz önértékelés az oka. Nem szereti, ha felfigyelnek rá, nem is akarja, hogy észrevegyék. Én azt mondom,aki igazán szép/szimpatikus, az zsákruhában is az,ha van kisugárzása. Csak kevés az igazán boldog,jó kisugárzású krumplis zsákba öltözött nő :D
7-es te az eltitkolt ikrem vagy? :)
Ugyanezt érzem.
26/l
Valószínűleg te sem a "felfigyelésre" gondolsz, hanem annak kinyilvánítására. Ami pedig az esetek tényleg túlnyomó többségében ..ld. első válaszoló.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!