Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bizonyos nőkből miért vált ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonyos nőkből miért vált ki nagyon agresszív reakciót, ha felfigyelnek rájuk a férfiak?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, vannak bizonyos nők, akik szinte krumplis zsákba öltöznének, nehogy kilógjon valami a ruha alól, hogy észrevegyék ezt a férfiak.

Egyszerűen látni rajtuk, hogy irritálja őket a helyzet.

Ezek leszbikus nők, vagy mi erre a magyarázat?

Itt nem arra gondolok, amikor a melósok utánaszólnak a nőknek, hogy de megnyomnálak kisanyám.

2016. febr. 9. 05:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

Kezdjük ott, hogy direkt nem takargatom magam, de biztos van, aki szerint zsákruhát hordok, mert nem a stílusom az, hogy kitegyem a lábam, a fenekem meg a mellem. (ennek ellenére egy sima kerek kivágású pólóban is órákig stíröli a helyzet).

És én sem szeretem, ha bámulnak, főleg, ha ez a kocsányon lógó szemmel történő, tiszteletlen féle bámulás (legyen már emberek, ne állatok, ne nézzük már percekig egy másik embert, rápillantunk, nyugtázzuk, hogy tetszik, ennyi... ha meg annyira tetszik, akkor szólítson meg, az jobb, mintha bambul... főleg hogy a férfiak 90%-ánál ez a mellemre korlátozódik a bambulóknál).

Nem azért irritál, mert leszbi vagyok, hanem mert amúgy sem szeretek a figyelem középpontjában lenni, és nekem ijesztő az, ha vki bámul, esetleg még nyalogatja is a száját stb. Ezt most tényleg nem arra értem, ha kb. egy pillanatra összenézünk, hanem a hosszantartó bámulásra. És igen, ezt úgy lehet kicsit lejjebb szorítani, ha nem sokat megmutató ruhát veszünk fel... így legalább kevesebbszer érzem azt, hogy egy darab húsnak néznek.

2016. febr. 9. 14:32
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
11: úgy értettem, hogy az a helyzet, hogy sokan egy sima kerek kivágású, nem mély dekoltázsú pólóban is percekig bámulják a mellem, mert nem éppen kis melleket örököltem... na még ha felvennék egy dekoltáltabbat... na akkor milyen reakciókat kapnék. Amikor már a hülyébb férfiak már egy sima felsőnél azt mondják, hogy "hát ha kipakolta a mellét, akkor méééé ne nézhetném?" akkor is, amikor egy sima póló van rajtam, csak a mellem mérete miatt látszik a mellvájatom pl. Ezért hordok inkább magasabb nyakú felsőket, magasan záródó blúzt.
2016. febr. 9. 14:37
 13/16 anonim ***** válasza:
#7: sok eszed van :D Talán te legelsőre nem a pasi küllemére figyelsz fel? Hogy láthatnál bele a fejébe azelőtt, mielőtt a küllemére figyelsz fel? Ha megtetszik valamiért, utána fogod megismerni az agyát, gondolkodását :D
2016. febr. 9. 14:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

100-ból ha egy férfinak van fogalma arról, hogy kéne közeledni egy nőhöz. Onnan indul ki az átlag, hogy az férfi aki minél nagyobb bunkó állat. Na amikor ehhez képest akarják kommunikálni, hogy tetszel...

Javaslom kérdező regelj egy tàrskeresőre csajként, meglàtod milyen levelek tömegét fogod kapni...na a valóság egy fokkal lightosabb de lesz fogalmad miről beszél mindenki.

2016. febr. 9. 14:53
 15/16 A kérdező kommentje:

Rendben lányok, (és fiúk) köszönöm a válaszokat, így már érthető a dolog.

Vagy öltözzek jó nőnek, és sétáljak át egy városon. :)

Lehet, még el is hinnék. :D

Most kiötlődött bennem egy másik kérdés, írom is. :)

2016. febr. 9. 15:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Linkeld!
2016. febr. 10. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!