Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nektek milyen elvárásai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen elvárásaitok vannak a férfiak felé, komoly kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Felsorolok néhányat, nyugodtan mondhattok még többet is. Illetve még érdekelne, hogy melyek a prioritást élvező szempontok.

1) Legyen sok barátja, kiterjedt baráti köre?

2) Legyenek tervei, elképzelései a jövőjét illetően: munka, család, gyerekek?

3) Sokat tudjon beszélni? Esetleg hamar megnyílik nektek vagy nehezen, idővel fogja kiadni magát?

4) Fontos számotokra, hogy mennyit keres, milyen az autó stb. anyagi javak?

5) Nyitott az új dolgokra, új sport/élmények/helyszínek megismerése, kipróbálása stb...

Most leírom azt is, hogy én mit tartok fontosnak egy kapcsolat részéről a fentiek közül. Szerintem alapvető, hogy tervei legyenek egy férfinak, tudja, hogy milyen irányultságban szeretne elhelyezkedni, dolgozni, és hogy szeretne-e családot. Illetve a kommunikációkészség is nyilvánvalóan fontos, de én pl. nem vagyok az a fajta, aki azonnal kiadja magát, nem vagyok képes azonnal megnyílni valakinek, mert ahhoz kell egy alapvető ismeretségi szint, bizalom a másik fél felé. Természetesen ez oda-vissza működik.

Érdekelne, hogyan vélekedtek erről. (Lehet, hogy egy kicsit összeszedettebben is fogalmazhattam volna, ezt csak így gyorsan, sietősen írtam.)

24F

2017. jan. 24. 22:08
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:
Pont ezeket mondták mások is...
2017. jún. 24. 13:35
 42/43 anonim válasza:
Mármint azokat, hogy szeressem magam stb, akkor nem lennék előrébb, csak a pénzt viszi.
2017. jún. 24. 13:37
 43/43 anonim ***** válasza:
Akarsz rajta változtatni? Akkor vagy menj el pszichológushoz, vagy mélyedj bele az általam ajánlott anyagokba és dolgozz magadon.
2017. jún. 24. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!