Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nektek milyen elvárásai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen elvárásaitok vannak a férfiak felé, komoly kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Felsorolok néhányat, nyugodtan mondhattok még többet is. Illetve még érdekelne, hogy melyek a prioritást élvező szempontok.

1) Legyen sok barátja, kiterjedt baráti köre?

2) Legyenek tervei, elképzelései a jövőjét illetően: munka, család, gyerekek?

3) Sokat tudjon beszélni? Esetleg hamar megnyílik nektek vagy nehezen, idővel fogja kiadni magát?

4) Fontos számotokra, hogy mennyit keres, milyen az autó stb. anyagi javak?

5) Nyitott az új dolgokra, új sport/élmények/helyszínek megismerése, kipróbálása stb...

Most leírom azt is, hogy én mit tartok fontosnak egy kapcsolat részéről a fentiek közül. Szerintem alapvető, hogy tervei legyenek egy férfinak, tudja, hogy milyen irányultságban szeretne elhelyezkedni, dolgozni, és hogy szeretne-e családot. Illetve a kommunikációkészség is nyilvánvalóan fontos, de én pl. nem vagyok az a fajta, aki azonnal kiadja magát, nem vagyok képes azonnal megnyílni valakinek, mert ahhoz kell egy alapvető ismeretségi szint, bizalom a másik fél felé. Természetesen ez oda-vissza működik.

Érdekelne, hogyan vélekedtek erről. (Lehet, hogy egy kicsit összeszedettebben is fogalmazhattam volna, ezt csak így gyorsan, sietősen írtam.)

24F

2017. jan. 24. 22:08
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
0%

"mellőzzön bizonyos szavakat, pl. elvárások."

Aha, szóval nektek lehet egy halom elvárásotok, de nekünk erről még beszélni sem szabad.

2017. jan. 25. 17:50
 22/43 anonim ***** válasza:

utolsó:

nincs itt semmi aha, meg mi meg ők.

inkább beszélgess valami érdekesről, minthogy a nagy szigort játszod.

én sem mondanám ki azt, hogy ez meg az az elvárásom. van, amin elgondolkozok, hogy jó-e nekem, van, ami taszít/untat, és van, amit nem fogok megtenni kérésre se. ilyen egyszerű. szólj, ha nálad másképp van.

ettől még nem lesz eredményes, ha egy randin nekiállsz pöffeszkedni/panaszkodni. neked sem kell elfogadnod mástól, bármikor fel lehet állni.

2017. jan. 25. 19:26
 23/43 anonim ***** válasza:

1.) Legyenek barátai, meg szociális élete nélkülem is, de általában nem jövök ki a "mindenki haverja" típusú emberekkel, szóval ne legyen az, hogy a fél várost ismeri. :D

2.) Igen, legyenek tervei, ambíciói, ne csak a mának éljen.

3.) Tudjon beszélni, de ne fojtsa belém a szót. Az mindegy, hogy nehezen vagy könnyen megnyíló típus, de ne legyen túl végletes.

4.) Mivel még tanulok, és a szüleimmel élek, így nem érzem jogosnak az anyagi jellegű elvárásokat, viszont annyit elvárok, hogy tanuljon vagy legyen munkája, tehát kezdjen valamit az életével.

5.) Igen, legyen nyitott az új dolgokra, nem tudnék mit kezdeni egy olyan emberrel, aki mindig ugyanazt a dolgot akarná csinálni, és semmi változatosságra nem lenne vevő.

2017. jan. 25. 20:05
 24/43 anonim ***** válasza:
0%
#22 Tehát jól gondoltam, nekünk férfiaknak kuss a nevünk.
2017. jan. 25. 20:10
 25/43 anonim ***** válasza:

24, a férfiaknak férfiak a nevük.

te meg menjél szomorkodni, ha gondolkodni és változtatni nem vagy hajlandó. a te dolgod.

2017. jan. 25. 20:56
 26/43 anonim ***** válasza:

#11es vagyok

7es, elnézést,hogy ilyen későn reagálok a kérdésedre: szóval én igazából csak azt nem értem,hogy várod el egy 22 évestől,hogy dolgozzon, saját lakása legyen? Nem mintha számítana,de én 23 éves leszek, és jelenleg is tanulok(a mostani egyeten van még 1.5 év, és van már egy diplomám), sőt, még jópár évig biztos hogy tanulni fogok.. egyszerűen,mert nekem olyan terveim vannak, melyekhez kell.. persze,vállalkozhatnék is, de az momentán nem vonz.. azt írtad, hogy a korodbeli pasi ismerőseidre illik a felsoroltak legalább 90%a, és olyat sem volt nehéz találnod, akire mindegyik.. akkor biztos hogy egyezik az értékrendünk,ugyanis kizártnak tartom, hogy az én igényeimet,jövőképemet (vagy karriertervemet,nevezzük akárminek) el lehetne érni 22 évesen,magyarként.. ebben az esetben elnézést kérek, nyilván félreértettelek :)

2017. jan. 25. 23:23
 27/43 anonim ***** válasza:

Tényleg hülyén fogalmazhattam ezek szerint, bocsi :D Természetesen semmi gond, ha még tanul az illető. Saját lakása meg kinek van már ennyi idősen? Írtam, hogy csak annyit várok el, hogy legyen benne hajlandóság és potenciál, hogy MAJD amint lehet, elköltözzön otthonról (sokan megtehetnék, de nem akarják, ezzel lenne bajom)... A párom is a szüleivel lakik, nincs ezzel a világon semmi baj :)

Szóval arról lenne szó, hogy oké ha tanul, de akkor is azért ha valaki egyetemista, vagy szakmát csinál, akkor nagyságrendileg tudja, hogy a végzettségével majd mennyit fog keresni, 100e nettót, vagy 2milliót havonta... így értettem, hogy legyen olyan végzettsége, vagy éppen jelenleg vegyen részt olyan képzésen, ami olyan végzettséget ad, hogy el tudja magát tartani majd, ha végez. :)

2017. jan. 25. 23:45
 28/43 anonim ***** válasza:

#27es

Ja,így már értem,köszi :)

2017. jan. 25. 23:49
 29/43 anonim válasza:

Lányok, ekkora regényeket írni b@sszá@tok meg komolyan... Mivan ha valakinek nincs célja? Ha csak akkor lesz egy férfinak célja, ha megtalálja élete szerelmét, mert úgy gondolja, hogy pár nélkül semmi értelme, mint pl én? Csak akkor kell nektek, ha lesz célja??

Te jó ég mai világ, lehetetlen nektek megfelelni... -_-" aki csak épphogy megél, kevés pénze van, az haljon meg szüzen... Inkább megyek b..,z,.inak....

20f

2017. jún. 18. 12:03
 30/43 anonim ***** válasza:

Miért lennének ezek nagy igények? Nekem is van célom, nyilván nem lennék együtt olyannal, aki csak teng leng és a kapcsolattól várja hogy az majd ad neki célt.

Ez egy olyan személyiség vonás ami nekem nem jön be. Ez nem lehetetlen igény, mivel sok ember megfelel neki.

2017. jún. 18. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!