Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nektek milyen elvárásai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen elvárásaitok vannak a férfiak felé, komoly kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Felsorolok néhányat, nyugodtan mondhattok még többet is. Illetve még érdekelne, hogy melyek a prioritást élvező szempontok.

1) Legyen sok barátja, kiterjedt baráti köre?

2) Legyenek tervei, elképzelései a jövőjét illetően: munka, család, gyerekek?

3) Sokat tudjon beszélni? Esetleg hamar megnyílik nektek vagy nehezen, idővel fogja kiadni magát?

4) Fontos számotokra, hogy mennyit keres, milyen az autó stb. anyagi javak?

5) Nyitott az új dolgokra, új sport/élmények/helyszínek megismerése, kipróbálása stb...

Most leírom azt is, hogy én mit tartok fontosnak egy kapcsolat részéről a fentiek közül. Szerintem alapvető, hogy tervei legyenek egy férfinak, tudja, hogy milyen irányultságban szeretne elhelyezkedni, dolgozni, és hogy szeretne-e családot. Illetve a kommunikációkészség is nyilvánvalóan fontos, de én pl. nem vagyok az a fajta, aki azonnal kiadja magát, nem vagyok képes azonnal megnyílni valakinek, mert ahhoz kell egy alapvető ismeretségi szint, bizalom a másik fél felé. Természetesen ez oda-vissza működik.

Érdekelne, hogyan vélekedtek erről. (Lehet, hogy egy kicsit összeszedettebben is fogalmazhattam volna, ezt csak így gyorsan, sietősen írtam.)

24F

2017. jan. 24. 22:08
1 2 3 4 5
 31/43 anonim válasza:

Jo akkor azt mondom van célom, találni egy párt magamnak, ez megfelel?

Ez is 1 cél!

2017. jún. 18. 14:13
 32/43 anonim válasza:

De ha azt nézzük, ahogy sokan mondják, ne felelj meg senkinek, aki nem fogad el amilyen vagy, azzal nem kell foglalkozni. :)

Ha egy lánynak elsőre nem elég az, hogy kedves, joszívű, szereti a férfi, akkor nem tom mi van, mert férfiba is sok a bunkó, hűtlen, stb dehát a többség azokat szereti ahogy elnézem... :) Hibákat el kellene fogadni, tökéletesedni lehet ha van kiért, de tökéletes nem lesz senki nem. :)

2017. jún. 18. 14:29
 33/43 anonim ***** válasza:

31, jól van, és ha megtaláltad,akkor mi van? Ha ő a céljai megvalósításán órákat dolgozik naponta (pl tanul, túlórázik, sportol) akkor addig te mit csinálsz? Ide jössz sírni, hogy nem tölt veled elég időt a barátnőd? Nem jobb a céljaidon dolgozás közben megismerkedni valakivel? Mondjuk egy nyelvtanfolyamon, egyetemi kurzuson, edző teremben stb?

De ha azt mondod, az a célod, hogy barátnőd szerezz, akkorígy teszem fel a kérdést: most olyan állapotban vagy hogy könnyen megy neked, hogy barátnőt szerezz? Ezen dolgozol? Mert a cél az amin folyamatosan dolgozunk hogy jobbá váljunk, te mit teszel ezért? Mert ha teszel érte jó, de ha csak picsogsz, akkor ez nem cél csak vágy.

2017. jún. 18. 16:56
 34/43 anonim válasza:
Nem könnyű, hidd el.
2017. jún. 18. 18:28
 35/43 anonim ***** válasza:

"van célom, találni egy párt magamnak"

Komolyan ennyire üres az életed? Nincs SEMMI, ami érdekel a nőkön kívül? Akkor miről lehetne veled beszélgetni első sorban? :D

Ez a hozzáállás nagyon sok nőnek nem jön be, és teljesen jogosan - abszolút nem normális, hogy ennyi az életed....

2017. jún. 19. 10:49
 36/43 anonim válasza:

Ami érdekelne, ahhoz nincs lehetőségem, rosszak a körülmények stb... +ügyetlen vagyok, elmegyek egy szintig, onnan nem tudok tovább fejlődni!

Még valami?

Akkor az ilyen ember dögöljön meg egyedül, mert unalmas vagy mi?

2017. jún. 19. 16:40
 37/43 anonim válasza:

Hozzáteszem, e mellett, önbizalomhiány.

Tudom, aki ilyen annak nem való semmi, hidd el, ezért is nincs sok életkedvem önbizalomhiány végett.

2017. jún. 19. 16:46
 38/43 anonim ***** válasza:

Brühühü. Én is voltam önbizalomhiányos, volt öngyilkossági kísérletem is. Spoiler: nem a gyakorin való siránkozás segített.

A "tovább fejlődni nem tudok" mentalitás a gond egészen pontosan. Én is béna vagyok pl tollaslabdában, mégis tud szórakoztatni, így szívesen csinálom. Ha mindenki úgy működne, hogy nem csinál semmit, mert nem lehet benne maximálisan jó, akkor az élsportolókon, legnagyobb tudósokon, hasonló embereken kívül mindenki csak ülne és keseregne.. elég lehangoló világ lenne.

2017. jún. 19. 17:42
 39/43 anonim válasza:

Rendben, nem a sajnaltatas a celom, csak te kerdezted, hogy mi a helyzet.

A masik, onbizalmam csak akkor lenne, ha talalnek egy not, csak a nokhoz sincs onbizalmam, szite minuszba van, szerinted pszichologus segitseget kerjem? :)

2017. jún. 23. 22:28
 40/43 anonim ***** válasza:

Nálam önbizalomra bevált Szabó Péter, Brian Tracy, Louise L Hay és a többiek. Lehet fujjogni, de előtte próbáld ki. Letöltheő pdf-ben A teljesítmény lélektana Tracytől, és Az erő benned van Hay-től. Youtube-on meghallgatható rengeteg ekönyvük és előadásuk.

Amúgy a pszcihológus jó ötlet, csak sok pénzbe fog kerülni és lassan fogsz haladni ahhoz, hogy nagyjából ugyanezt mondja majd el. 1. Szeresd önmagad. 2.Tűzz ki célokat és érd el őket, bármily apró célok legyenek is azok.3. Olvass sokat, művelődj.

Mert ezek adnak önbizalmat. Ezeket fogja ő is javasolni, csak több óra beszélgetés után mikor te már mélyen a pénztárcádba nyúltál. És ilyen jó módszereket sem fog adni hozzá.

2017. jún. 24. 08:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!