Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen elvárásaitok vannak a férfiak felé, komoly kapcsolatban?
Felsorolok néhányat, nyugodtan mondhattok még többet is. Illetve még érdekelne, hogy melyek a prioritást élvező szempontok.
1) Legyen sok barátja, kiterjedt baráti köre?
2) Legyenek tervei, elképzelései a jövőjét illetően: munka, család, gyerekek?
3) Sokat tudjon beszélni? Esetleg hamar megnyílik nektek vagy nehezen, idővel fogja kiadni magát?
4) Fontos számotokra, hogy mennyit keres, milyen az autó stb. anyagi javak?
5) Nyitott az új dolgokra, új sport/élmények/helyszínek megismerése, kipróbálása stb...
Most leírom azt is, hogy én mit tartok fontosnak egy kapcsolat részéről a fentiek közül. Szerintem alapvető, hogy tervei legyenek egy férfinak, tudja, hogy milyen irányultságban szeretne elhelyezkedni, dolgozni, és hogy szeretne-e családot. Illetve a kommunikációkészség is nyilvánvalóan fontos, de én pl. nem vagyok az a fajta, aki azonnal kiadja magát, nem vagyok képes azonnal megnyílni valakinek, mert ahhoz kell egy alapvető ismeretségi szint, bizalom a másik fél felé. Természetesen ez oda-vissza működik.
Érdekelne, hogyan vélekedtek erről. (Lehet, hogy egy kicsit összeszedettebben is fogalmazhattam volna, ezt csak így gyorsan, sietősen írtam.)
24F
Én azt várom el, amit én is beleadok. Egy intelligens, sportos, alacsony csajszi vagyok célokkal, így én is egy intelligens, sportos, céltudatos srácot keresek, magasság nem fontos. 1,3,4 az mindegy.
21L
4--es vagyok
Mivel nekem nincs családom, értsd úgy, hogy él rokonaim csak külföldön vannak, nem vagyok kíváncsi másnak a 100 tagú családjára. Ne adj isten, hogy olyan legyen a pasi, hogy minden ünnepkor kötelességének érezze vagy meghívni azt a 100 fős családot hozzánk, vagy engem kényszeríteni, hogy a családjával legyek karácsonykor, szilveszterkor, húsvétkor, ha kell ha nem. Én az ilyen ünnepekkor szeretnék a párommal foglalkozni, egyszer-egyszer meg lehet látogatni a családot, de nem a saját pihenésünk rovására. Azért van ilyen negatív véleményem a dologról, mert volt szerencsém egy ilyen pasihoz. Karácsonykor levegőt nem hagyott venni, bemutatott 100 családtagjának, akikről azt se tudtam, hogy léteznek, és még nekem volt kellemetlen, hogy nem hívtam meg őt az én családomhoz. (Az nem baj, hogy már nincsenek.)
Legyenek barátai, mert szerintem az embernek fontosak a barátok. Nekem is vannak. Szervezzen velük programot, én is szervezek a saját barátaimmal. Tudja eltölteni a szabadidejét nélkülem is, de legyen igénye velem is időt tölteni. El tudja magát tartani, tegyen az álmaiért, ne alkudjon meg munka tekintetében. Nem akarok olyannal lenni, aki állandóan panaszkodik arra hogy rossz a munkája vagy nincs pénze. Nem várom el hogy sokat keressen, én se keresek sokat. Örülök, ha néha meghív valamire, én is szoktam kedveskedni.
Az fontos, hogy nyitott legyen az új dolgokra, és néha ő kezdeményezzen, alapvetően én is ilyen beálítottságú vagyok, szívesen megismertetem új élményekkel, csak ne legyen elutasító.
A bizalomhoz meg szerintem idő kell.
Mi ebben a nagy cucc? Persze, lehet belemenni úgy kapcsolatba, hogy nincsenek igényeim, majd lesz valahogy, de minek? Az ilyen csak konfliktusokat szülne, mi a francért raboljuk egymás idejét? A pasinak is jobb, ha engem elenged, és keres olyan lányt, akivel összeillik, meg nekem is jobb úgy.
Egyébként a korombeli pasi ismerőseimre illik a felsoroltak legalább 90%-a, és olyat se volt nehéz találni, akire mindegyik, szóval nem hinném, hogy olyan nagy dolgokat várnék el.
Vagy melyik számít olyan komolynak azok közül, amiket felsoroltam?
7: nagyon tetszett mindaz amit írtál és hasonló meglátásaim vannak (hiába tűnik annyira extrémnek), DE
ezzel a mondattal:
"- előny, ha valamit szeret sportolgatni hébe-hóba, de ha komolyan vesz valami sportot, az kizáró ok "
lezártam.
Miért baj ha mondjuk a pasi (lehet hobbi szinten) egy sport csapat tagja? (jéghoki, kosár, foci, karate, bármi?) és talán ezt komolyan is veszi?
Ez nekem csak azt mondja el, hogy te nem sportolsz, vagy kerülöd a sportot, esetleg még túlsúlyos is vagy.
A sport igen jó hobbi és nem tudom miért kell elítélni olyat aki mondjuk többre tart egy sportot egy bulizásnál?
Picit talán félreértettél. Szeretek sportolni, heti négyszer tornázok, jó időben futok, túrázok, szeretek hullahoppozni, ugrókötelezni, tollasozni, a labdajátékokat is élvezem, bár minősíthetetlenül béna vagyok bennük. De szeretek mozogni, 170 centihez 55 kg vagyok, nem hiszem, hogy ez túlsúly.
Az exem is járt minden nap futni, nincs ezzel semmi gond, sőt, a párommal jelenleg is keresgélünk, hogy milyen sportot űzhetnénk együtt.
Sajnálom, ha félreérthető volt, én az ilyen nagyon komolyan gyúrós, meg versenyszinten sportoló emberekre gondoltam, egyszerűen azért, mert nekik ez az életük, és elég más lenne az életstílusunk, étrendünk, időbeosztásunk, stb. Nekem pl az nem férne bele, hogy heti háromszor több óra edzés, proteincucmókon élne, stb. Szóval a sport király dolog, amíg hobbi szinten marad, de ha valakinek már életforma, azzal sincs bajom, van ilyen haverom, aki kiváló ember, de nem illenénk össze. :)
1. Nem kell sok, de azért legyenek barátai, mert jó néha ha én csajos programokat tudok csinálni, ő meg a barátaival fiús programot.
2. Igen, legyenek tervei, elképzelései és nem árt ha kettőnk tervei és elképzelései kompatibilisek.
3. Nem kell, hogy mindig sokat beszéljen, de lehessen vele néha beszélgetni, és ha problémánk van, azt meg kell tudjuk beszélni. A kulcs az értékes kommunikáció, nem az állandó duma.
4. Legyen törekvő, tanuljon, legyenek tervei. Eleinte nem baj a kevés kereset.
5. Közepesen fontos ez a nyitottság. Persze, akarjon velem kirándulni, utazni, jöjjön el színházba, moziba, múzeumba, néha tudjunk együtt sportolni, de nem várok el extra dolgokat, pl falmászás stb.
Most csak a te pontjaidat követtem. Persze hogy alapvetően a legfontosabbak a kölcsönös vonzalom, bizalom, őszinteség, a másikra figyelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!