Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is ez a 2 fő ok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ez a 2 fő ok, ami miatt sokan nem találnak társat?

Figyelt kérdés

Beszélgettem itt jó pár emberrel már (különböző problémák kapcsán, de leginkább társkereséssel kapcsolatosakról), persze mindkét nemből, és eléggé az jött le, hogy leginkább ebbe a 2 csoportba sorolhatóak.

Egyik típus az, aki nem jár el sehova.

A másik típus, aki meg nem tudja hol lehetne ismerkedni.

Most feledkezzünk meg a felszínes dolgokról, amik miatt napi 40 kérdést szoktak kiírni.

2017. jan. 9. 01:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen, nálam lényegében ez a gond, nagyon visszahúzódó vagyok.

Túl sok helyen amúgy nem lehet ismerkedni, bulizni nem járok, egyetemen mindenki foglalt, utcán nem lehet, neten meg nem jártam sikerrel. És igen, külsőre sem vagyok jó.

2017. jan. 9. 09:03
 12/13 anonim ***** válasza:
58%

1 ok miatt nem találnak társat!

Az pedig a rossz gondolkodásmódjuk!

Nincs önbecsülésük, saját magukat sem tudták - még - elfogadni, görcsös megfelelési kényszerük van - járjunk gyúrni, fogyni, hízni, hogy tetszünk :-) Itt már a domináns határozott férfi képnek be is fellegzett, mert külső megerősítés és külső véleményre helyezi az önbecsülését, nem belülről fakad! Könnyen meg lehet ingatni az ilyen embereket, nem bírják a kritikát 2 keresztkérdés és annyi a magabiztosságnak :-) Hiba!

Múltbéli sérelmek dédelgetése hosszútávon...pedig a jelenben kellene élni és a jövőre koncentrálni!

Kisebbségi komplexus..másokhoz negatív irányba önmagukat mérni a lehető legnagyobb hiba! - mindenkinél volt, van és lesz is mindig egy jobb, szebb, ügyesebb és tehetősebb ember..mindenkinél!

dióhéjban ennyi- véleményem szerint - rossz gondolkodásmódból fakad az összes hiba ami javítható és kiküszöbölhető!

Na de ez gyakorlatban alkalmazni az ami nem könnyű..viszont cserébe mindig jönnek a látványos sikerek!

A jel mondat pedig: Sosincs kudarc csak tapasztalatszerzés amiből lehet tanulni és legközelebb másképpen csinálni azaz lehetőség a fejlődésre/tanulásra!

2017. jan. 9. 10:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Régi ismerőseimből kiindulva inkább az elfogadás a legnagyobb probléma. Képtelenek elfogadni hogy a másik nem szép! Pedig ők se jóképűek. Ha nem olyan a gondolkodásmódjuk mint nekik akkor sem jó. Amúgy a legtöbben neten ismerkednek. Ahhoz nem kell kimozdulni.
2017. jan. 9. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!