Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ez a 2 fő ok, ami miatt sokan nem találnak társat?
Beszélgettem itt jó pár emberrel már (különböző problémák kapcsán, de leginkább társkereséssel kapcsolatosakról), persze mindkét nemből, és eléggé az jött le, hogy leginkább ebbe a 2 csoportba sorolhatóak.
Egyik típus az, aki nem jár el sehova.
A másik típus, aki meg nem tudja hol lehetne ismerkedni.
Most feledkezzünk meg a felszínes dolgokról, amik miatt napi 40 kérdést szoktak kiírni.
Igen, nálam lényegében ez a gond, nagyon visszahúzódó vagyok.
Túl sok helyen amúgy nem lehet ismerkedni, bulizni nem járok, egyetemen mindenki foglalt, utcán nem lehet, neten meg nem jártam sikerrel. És igen, külsőre sem vagyok jó.
1 ok miatt nem találnak társat!
Az pedig a rossz gondolkodásmódjuk!
Nincs önbecsülésük, saját magukat sem tudták - még - elfogadni, görcsös megfelelési kényszerük van - járjunk gyúrni, fogyni, hízni, hogy tetszünk :-) Itt már a domináns határozott férfi képnek be is fellegzett, mert külső megerősítés és külső véleményre helyezi az önbecsülését, nem belülről fakad! Könnyen meg lehet ingatni az ilyen embereket, nem bírják a kritikát 2 keresztkérdés és annyi a magabiztosságnak :-) Hiba!
Múltbéli sérelmek dédelgetése hosszútávon...pedig a jelenben kellene élni és a jövőre koncentrálni!
Kisebbségi komplexus..másokhoz negatív irányba önmagukat mérni a lehető legnagyobb hiba! - mindenkinél volt, van és lesz is mindig egy jobb, szebb, ügyesebb és tehetősebb ember..mindenkinél!
dióhéjban ennyi- véleményem szerint - rossz gondolkodásmódból fakad az összes hiba ami javítható és kiküszöbölhető!
Na de ez gyakorlatban alkalmazni az ami nem könnyű..viszont cserébe mindig jönnek a látványos sikerek!
A jel mondat pedig: Sosincs kudarc csak tapasztalatszerzés amiből lehet tanulni és legközelebb másképpen csinálni azaz lehetőség a fejlődésre/tanulásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!