Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy sokan egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy sokan egy megcsinált cicababát szebbnek találnak mint egy természetes lányt?

Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 08:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek különbözőek,és van akinek ez tetszik,van akinek meg a természetes.
2015. jan. 26. 08:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Nem azonosak az ízlések.
2015. jan. 26. 08:31
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Miért szeretek jobban egy szépen teritett asztalnál elfogyasztani egy finoman elkészitett ebédet, mint egy zacskobol kiszedegetni a mocsingot egy mellérakott sárgarépával?
2015. jan. 26. 08:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Na látod, én pedig inkább egy egyszerű asztalról eszek egy ízletes reggelit, minthogy egy csicsás, giccses terítékről csipegessem a tartalmatlan, ízetlen divatos műkaját.

Kinek a pap, kinek a papné.

Nekem speciel a Schultz Gizi.

2015. jan. 26. 08:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

# 3

Ezt tényleg megfelelő hasonlatnak érzed erre a kérdésre? :-)

2015. jan. 26. 08:50
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

# 3

Amúgy én nem pontoztam le a válaszodat - ilyen szubjektív dolgokban nem is szoktam pontozni, ez is egy vélemény, mint bárki másé - csak tényleg furcsának tartom azt az analógiát, hogy egy természetes lány (függetlenül attól, hogy mennyire szép) olyan lenne, mint "egy zacskóból kiszedegetett mócsing sárgarépával".

2015. jan. 26. 08:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Felszínes emberek is léteznek. Nekik csak a külső számít. Örökké.
2015. jan. 26. 09:01
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
Miert gondoljak egyes lanyok hogy aki szebb naluk az csakis "megcsinalt cicababa" lehet?
2015. jan. 26. 10:13
 9/11 anonim ***** válasza:
71%

Aki a felszínesezéssel jön az hülye.

A megcsinált cicababák a szexuális kisugárzásra gyúrnak rá öltözködéssel, és a testük alakítgatásával.

És akire ez nem hat (leszámítva egy egy extrém hülyeséget, mint az ordenáré ajkak, mint Geronazzo Mariska, meg a dinnye méretű feszülő csöcsök, mint Szabybéby - igen így írja a nevét, nemén írtam el!), az tényleg már degenerált. De ha van egy jó alakú csaj, feszes cicikkel kerek fenékkel egy kihívó ruhában a legkevésbé felszínes férfi is megnézi és arra gondol, hogy "Demeg". Csak vannak akiknek ez elég is, mert nem is akarnak mást, mint egy ilyen libát tömni, és felvágni vele, vagy simán olyan ostobák, hogy egy ilyen nővel találják meg a közös hangot. Ami kb. nem terjed tovább annál, hogy hol melyik plázában milyen divatos rucit lehet kapni éppen, és hogy lehetne jobban kinézni.

De alapvetően kis ízlésbeli eltérésekkel majd minden férfinak bejönnek ezek a csajok, mert tudat alatt bizony izgatóak. Ez ennyire egyszerű. Nem kell mögé többet látni. Ha egy értelmes, intelligens lány is elkezd hasonlóan kinézni, ugyanúgy egyre többeket fog érdekelni. Igaz olyanok is érdeklődést kezdenek mutatni akik nem fognak tudni mit kezdeni az intellektusával.

2015. jan. 26. 10:18
 10/11 Beviz Elek ***** válasza:

Nagyon jó válasz, nincs mit hozzá tenni!

Kérdező: ne féltékenykedj, csak nézzük!

2015. jan. 26. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!