A jövő tanévben középiskolás leszek, de bajban vagyok a melleimmel. Elég kicsik, nagyon keveset nőttek és ebben az évben sokan cikiztek miatta. A menstruációm is meg van, de nem tudnátok természetes mellnövelő tippeket adni?
bajban vagy :D?
ugyan azért mert kicsi a mell még ugyanolyan nő vagy sosem a mell a lényeg bár férfi szemmel sokaknak igen az de ha értelmes vagy,intelligens és még sorolhatnám akkor az ilyen apró szépség hibák nem számít :)
Akik meg cikiznek azokból lesznek már megbocsáss a legtöbb olyan nő amit a férfi társadalom úgy nevezi őket hogy Ku.vák
de ne csüggedj még nőni fog a melled hisz körülbelül 13-16 év közötti lehetsz a teljes nagysága 20-22 éves korodban lesz körülbelül tehát van idő :)
Amit meg mondanak neked azzal ne törődj.
Remélem tudtam segíteni :)
Szia!
Ne foglalkozz ezzel! Tudom, könnyű ezt mondani. Esetleg push up-os szivacsos melltartó megoldást jelenthet némileg.
Engem 14 évesen azért szekáltak, mert hatalmasak voltak, nagyon zavart. Mindig is kisebbíttetni akartam, de az élet megoldotta, 4 gyerek után kicsi, formás cicijeim vannak.
Amúgy Te még fejlődésben vagy, simán belefér, hogy sokkal nagyobbak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!