Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is ez a 2 fő ok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ez a 2 fő ok, ami miatt sokan nem találnak társat?

Figyelt kérdés

Beszélgettem itt jó pár emberrel már (különböző problémák kapcsán, de leginkább társkereséssel kapcsolatosakról), persze mindkét nemből, és eléggé az jött le, hogy leginkább ebbe a 2 csoportba sorolhatóak.

Egyik típus az, aki nem jár el sehova.

A másik típus, aki meg nem tudja hol lehetne ismerkedni.

Most feledkezzünk meg a felszínes dolgokról, amik miatt napi 40 kérdést szoktak kiírni.

2017. jan. 9. 01:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Jelenleg nekem emiatt nincs barátnőm szerintem.
2017. jan. 9. 01:46
 2/13 anonim ***** válasza:
63%

Nem.

Nem ez a 2 fő oka.

Aki nem jár el még próbálkozhat neten például, persze azt tudjuk hogy halott ügy, de mégis próbálkozik.

Mi az hogy nem tudja hol lehet ismerkedni... Pff... Ugyan hol? Hát mindenhol ... Csak ki kell nyitni a szemünket.

Legfőbb oka hogy nem találkoznak azok az emberek akik bejönnének egymásnak. Hogy miért nem annak ezer oka van, nem egy városban élnek, nem egy irányban járnak nap mint nap, sosem keresztezik útjaik egymást, vagy épp nem jókor találkoznak.... De sorolhatnám.

2017. jan. 9. 01:46
 3/13 anonim ***** válasza:
nekem pont a gyászidőszak végén kezdődött a vizsgaidőszakom, ezért nem járok el sehova. De majd ha beindul az élet és nem itthon vagyok csak, akkor majd csak találok valakit :)
2017. jan. 9. 02:11
 4/13 anonim ***** válasza:
43%
Sok más fontosabb oka is van, az egyik a lányok túlzott igénye, mindig a legjóképűbb pasit nézik ki maguknak, sokszor elutasítóak, játszanak a férfiak érzelmeivel, túl nagy az egójuk mer túl sok pali rajong minden lányért, rengeteg indokot felhozhatnék hogy ez az egész rendszer szar ahogy van, egyenjogúságról meg szó sincs, egy ocsmány lányért is ezerszer többen állnak sorba minta legjobb képűbb fiuért...
2017. jan. 9. 03:14
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

2 ok?

Az első az önbizalomhiány, a másik pedig a magas elvárások, aminek nincs reális alapja.

Mindkét nem felől ugyanez a kettő van.

2017. jan. 9. 03:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem járok el sehová, de nem is ismerkedek neten. Forever alone.
2017. jan. 9. 03:57
 7/13 Diavolino44 ***** válasza:
100%
Esetemben ezek nem igazak, minden pénteken eljarok, sok új emberrel ismerkedtem meg, közöttük lányokkal is, akik nekem tetszettek azok szepen betettek barátzónaba, pedig annyira nem magasak az elvarasaim. Fent vagyok tobb netes társkeresőn, bár mint mar írtak itt, halott ugy.. táncolok mostanában es jogáról is be-be szoktam esni, többet nem hiszem, hogy tudnék tenni. Önbizalmam is volt főleg az elejen, de az mar kezd fogyatkoznak, mivel kb 20 lányt hívtam el a közel 5 hónap alatt, konkrétan randira ebből kettő mondott igent, de azok is meg a találkozó elott azt mondtak, legyen ez inkabb egy baráti találkozó.. hat kossz..
2017. jan. 9. 06:28
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

Nem, alapvetően nem ez az oka. Sokan mindenkire rárepülnek, aki bejön nekik, mégsincs senkijük, más meg nem nagyon jár el otthonról, mégis van párja.

Maradjunk annyiban, hogy két nagy akadálya van a pártalálásnak, ahogy én itt elnézem az emberkéket.

1. Nem tesz érte semmit, hogy legyen párja.

Ide tartozik az is, aki a gép előtt ülve várja a csodát, és az is, aki 250 kilósan elégedett magával, meg aki senkihez se megy oda, nehogy nemet mondjon.

2. Nem tudja, hányas a kabát.

Ide tartoznak azok, akik nem a jó embernél próbálkoznak. Akár azért, mert pl. 250 kilósan bombanőre vágyik, és az is, aki rendes kislányoknál kilincsel alkalmi szexért, mert aki csóróként a fullos luxusribikre hajt. Szóval ahogy ti mondjátok, akik nem azzal kezdenek, akik "egy szinten" vannak velük.

Mindenki más talál magának párt, legfeljebb nem azonnal, de nincs is évekig egyedül.

2017. jan. 9. 07:09
 9/13 anonim ***** válasza:
9%
Nem, hanem a "felszínes" dolgok miatt. A férfiak azért, mert nem néznek ki elég jól ahhoz, hogy nőjük lehessen, a nők pedig az irreális igényeik miatt.
2017. jan. 9. 07:44
 10/13 anonim ***** válasza:
16%

Férfiak: többségük nem néz ki elégé jól és/vagy nem elégé izgalmas, hogy a nőkben megmozgassansk bármit is.

Nők: mindig, mindig jobb férfi kell nekik annál, mint akit reálisan normális párkapcsolatra bírhatnának.

2017. jan. 9. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!