Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan férfiról, aki az első randin BMW-vel jön elém, majd a legelső Mcdonald's-ba ülünk be 2 colára és az egész randi arról szól, hogy az exét szapulja nekem nem kicsit durván mindennek elhordta felemelt hangon?
Nem tudom hogy van ez...
Engem gyorsétterembe sem tizenévesen, sem huszonévesen, se 30-asként nem vittek, az egy nagy bunkóság, végképp nem udvarias, de nem is férfi.
Ennek a tetejébe az exbarátnőt szidni...Jó nagy tahó.
Hogy hülye, mit lehet erre mondani?
Nekem egy BMW-s eleve rossz helyről indulna, de én férfi vagyok. Vagy bűnözők, vagy annak akarnak látszani, az úton pedig bunkón viselkednek részben mert ilyen az erkölcsi szintjük, részben mert szellemi fogyatékosságuk folytán képtelenek bármire is figyelni.
Bár nem vittem senkit McDonalds-ba, azt nem értem miért olyan szörnyű az. Első randin úgyis általában egy kávé vagy tea a program, az meg van a mekibe is ha jól emlékszem.
Tea vagy kávé?
Biztos akkor én randiztam "furcsa" férfiakkal tizenévvel ezelőtt, ugyanis kivétel nélkül vacsorázni mentünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!