Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan férfiról, aki az első randin BMW-vel jön elém, majd a legelső Mcdonald's-ba ülünk be 2 colára és az egész randi arról szól, hogy az exét szapulja nekem nem kicsit durván mindennek elhordta felemelt hangon?

Figyelt kérdés
Még nekem kellett egy csomószor csitítgatnom, mindenki minket nézett. Szerencsére rövid időn belül mondtam, hogy indulni kéne haza, mert már nem bírtam a kínt.

2017. jan. 5. 19:14
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Sztem sincs túl rajta, pár hónapos sztori. Én mondtam, hogy sztem még nem kéne csajozni, mert most van a dühöngő fázisába. De ő akkor is nyomta...
2017. jan. 5. 19:49
 12/32 anonim ***** válasza:
9%
Tanulság: nem elég, ha BMW-d van, a randin is költs minél többet a nőre!
2017. jan. 5. 19:50
 13/32 anonim ***** válasza:
46%

Nem értem miért kellett kiemelni a Bmw-t. Na mindegy, ami fontos, hogy eleve nem illik exekről beszélni sem az első randin, sem amúgy.

Ha meg szidja hátrálj, ha összejönnél vele majd úgy alakulna, hogy ennek vége, esélyes,hogy téged is így szapulna. Az ilyen embert jobb kerülni.. :/

2017. jan. 5. 19:57
 14/32 A legrosszabb ***** válasza:
35%
Szerintem téged inkább a McDonald's és a kóla zavart jobban, szívesebben becsücsültél volna inkább egy elit étterembe, és le se szartad volna, hogy hány exbarátnőjét ócsárolta volna neked. Szóval kaptál egy silány gépi kólát, és innentől kezdve magadnak gyártottad a kifogásokat. Mert azért gondolom a BMW-jébe még nagyon szívesen betetted a seggecskédet. Ugye?
2017. jan. 5. 20:01
 15/32 A legrosszabb ***** válasza:
72%
Valld csak be nyugodtan, egy Crunchy Sajtburger menüre és egy McFarm szendvicsre fájt a fogad. :D
2017. jan. 5. 20:02
 16/32 A kérdező kommentje:
14# Pont írtam feljebb, hogy rohadtul nem csak hogy a bmw, de a kocsik sem érdekelnek. És 10 ezer Ft-os étteremben sem hallgattam volna az ex szapulását. Ne kezdjük ezt lécci, hogy engem is csak a pénz érdekel. Inkább kifizettem volna azt a nyamvadt colát, csak egy nyugodt randiestre vártam...
2017. jan. 5. 20:05
 17/32 anonim ***** válasza:
62%
Én BK-ba vittelek volna az AMG-s Mercimmel.
2017. jan. 5. 20:06
 18/32 anonim ***** válasza:
79%

szánalmas

bár a BMW nélküli pasik is csak ennyit tudnak, hogy mekibe viszik a nőket első randin

2017. jan. 5. 20:10
 19/32 anonim ***** válasza:
82%

Megint egy ember, aki csak a felvágás kedvéért vett BMW-t. :"D

Remek.

Jól tetted, hogy otthagytad.

Mi is a kérdés?

21/L

2017. jan. 5. 20:17
 20/32 anonim ***** válasza:
19%
Két dolgot nem értek: miért találkoztál vele, ha már telefonban sem volt szimpatikus? És miért nem hagytad ott, mikor kínos helyzetbe hoz?
2017. jan. 5. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!