Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják azt tanácsnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt tanácsnak sokan hogy Hivjam el Kávéra, ha a nők úgysem szeretik a kávét?

Figyelt kérdés

Eddig mindig ezt vetettem be, hogy elhivom egy kávéra, De általában arra az jött hogy Ő nem iszik/szereti a kávét. Vagy Meghivom egy forró csokira. akkor Ő nem szereti a forrócsokit. Vagy meghivom egy pohár pezsgőre: Ő nem iszik alkoholt.

Ez mind mind nem müködik. Honnan jött mégis?

2017. jan. 3. 17:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
84%
erről jutott eszembe, hogy egyszer egy fickó el akart hívni kávézni... :D mivel van párom, ezért nemet mondtam, de nagyon remélem, hogy nem fogalmazódott meg ilyen értelmes kérdés a fejében... :D
2017. jan. 3. 20:06
 22/25 anonim ***** válasza:
84%

De én nőként szeretem a kávét meg a forrócsokit is.

Lehet nem is vagyok nő?

Ez mind kifogás ELLENED te szerencsétlen!

2017. jan. 3. 20:28
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem a nők nem szeretik a kávét, hanem az az adott illető nem szereti a kávét. Nem a nők nem szeretik a forrócsokit, hanem az az adott illető nem szereti. És nem a nők nem isznak alkoholt, hanem az az illető nem iszik.

2. Esetleg megkérdezhetnéd, hogy nincs-e kedve meginni veled "valamit". És akár hagyhatnád azt is, hogy kiválassza, mit szeretne inni.

3. Ha ugyanarról a személyről van szó, mármint egy adott illető nem szereti sem a kávét, sem a forrócsokit sem az alkoholt és nem ajánl fel semmi egyéb opciót, akkor több, mint valószínű, hogy csak le akar rázni a francba.

Ugyanis ha engem meghívnak valamire, amit nem szeretek, de amúgy szeretnék az illetővel találkozni, akkor megmondom neki, hogy "a sört nem szeretem, de egy teát/fröccsöt/forrócsokit meginnék.

2017. jan. 4. 15:06
 24/25 anonim ***** válasza:

Abban a közegben, ahol én szocializálódtam, a "megiszunk együtt egy kávét" azt jelenti, hogy beülünk valahova beszélgetni és közben iszunk egy "valamit", ami nem feltétlenül kávé (lehet tea, üdítő, stb.).

Én például csak reggel iszom kávét, de még soha nem utasítottam el "kávé" meghívást ezzel az indokkal - ittam valami mást.

Úgyhogy szerintem is az van, hogy VELED nem akarnak meginni valamit.

2017. jan. 5. 14:02
 25/25 anonim ***** válasza:
Azt, hogy "Hívd el egy kávéra" csak a kávé gyárosok találták ki, mert ez volt a marketingjük! Ez egy hazugság. Colára kell hívni, azt nem marketingből találták ki a StarBucks-nál meg a NesCafénál! COLA! Tuti siker... Bár lehet, hogy ezt a colásat a colások találták ki meg a fogorvosok... o.O Nem tudom :(
2017. jan. 5. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!