Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok akiknél sokan próbálkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akiknél sokan próbálkoznak, nem vágytok néha egy "egyszerűbb" pasira?

Figyelt kérdés

Minap beszélgettem egy fitness csajjal. Igazából már unja a próbálkozókat, mindig csak a nagyképű, izmos, önjelölt Johnny Bravo-k próbálkoznak nála. Sokkal jobban örülne valami egyszerűbb pasinak.

Lánytok, néha gondoltok ilyenekre?

2017. jan. 2. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
nem
2017. jan. 2. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
egyszerűbb, az náluk az unalmast jelenti. nem nekik nincs igényük a normálisra, a szabályszerűségre,a tisztességesre, a rendre, mert hogy huhh az milyen gáz már ha nem lógunk ki valamivel. Sok normális egyedülálló természetes viselkedésű egyszerűbb férfi van, de őket előszeretettel elhajtják, ki nevetik, megalázzák. nem kell nekik. Továbbra is keresik a nemlétező mintaférfit, illúziók után futva, és szidva a férfiakat hogy miért nincs normális
2017. jan. 2. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Egyszerűbb miért szinonima arra, hogy nem izmos?
2017. jan. 2. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy időben csak a menő csávókra buktam, de sajnos rossz tapasztalataim voltak velük. Üresek voltak belülről, hazudoztak, stb. Úgy döntöttem, hogy szeretnék egy értékes embert és lehet ő lenne nálad az "egyszerűbb", de sokkal értékesebb, érző, kedves, értelmes férfivel áldott meg az év. Izmai mondjuk nem nagyon vannak, de nem érdekel. :) :) :)
2017. jan. 3. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:
*ég
2017. jan. 3. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!