Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják azt tanácsnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt tanácsnak sokan hogy Hivjam el Kávéra, ha a nők úgysem szeretik a kávét?

Figyelt kérdés

Eddig mindig ezt vetettem be, hogy elhivom egy kávéra, De általában arra az jött hogy Ő nem iszik/szereti a kávét. Vagy Meghivom egy forró csokira. akkor Ő nem szereti a forrócsokit. Vagy meghivom egy pohár pezsgőre: Ő nem iszik alkoholt.

Ez mind mind nem müködik. Honnan jött mégis?

2017. jan. 3. 17:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%
Az előző munkahelyemen én voltam az egyetlen, aki nem kávézott, vagy vizet ittam, vagy teát. Otthon meg 3 az 1-ben porokból készítek magamnak nagy koktélos pohárban kevésbé intenzív hatású változatot, a porra tejszínhab, arra forró víz, és arra még tej, így jó habos lesz a teteje is, az íze ugyanúgy megfelelő, de mivel ennyire felhígítom, ettől már nem rohangálok a WC-re folyton. :-) De ezt máshol nem nagyon csinálják így, egyedül Olaszországban ittam hasonlót, de odáig nem megyek el csak egy kávéra. :-)
2017. jan. 3. 17:37
 12/25 anonim ***** válasza:
87%

Jelentem, nő vagyok és imádom a kávét.

Valószínűleg mással lehet a baj

2017. jan. 3. 17:52
 13/25 anonim ***** válasza:
89%

2 dolgot tehetsz.

a) olvasol a sorok között

b) végigmész az alábbi pontokon:

1. Szereted a kávét?

2. Napközben van hogy fogyasztasz kávét?

3. Meghívhatlak egy kávéra?

Ha bármelyikre "nem" a válasz, próbálkozz más itallal/étellel.

Ha már nem jut eszedben több ital vagy étel, és/vagy a leányzó lelép, az nem azt jelenti, hogy fényevő, hanem hogy nem szeretne veled szexuális kapcsolatot létesíteni veled. SOHA

2017. jan. 3. 17:53
 14/25 anonim ***** válasza:
87%

a kávét szeretik a nők, téged viszont nem

ha ilyen van, kérdezd meg, hogy mire hívhatod meg

innen megtudod, hogy te nem kellesz neki, nem a kávé

2017. jan. 3. 18:00
 15/25 anonim ***** válasza:
93%
"Iszunk valamit?" "Meghívhatlak valamire?" Ezekre már nem lehet azt mondani hogy én semmit sem szeretek :D Ha ezekre is nemet mondanak,legalább meg fogod érteni hogy rád mondanak nemet nem a kávéra/teára/anyám kínjára.
2017. jan. 3. 18:13
 16/25 anonim ***** válasza:
87%

Nem kell megnevezned, mire szeretnéd elhívni, hagy nyitva a választási lehetőséget, hívd meg valamire, és ha erre nyitott, akkor beszéljétek meg, hogy akkor mi legyen az a valami, egy kávé, egy tea, egy szelet sütemény, egy mekis hamburger, egy sör... Ezek úgyis csak kísérői a randinak, nem az az érdekes, mire hívod meg.

Akár azt is mondhatod, hogy "Lenne kedved beülni valahova beszélgetni?" - És az a valahol ne egy eldugott kis romkocsma legyen mindentől távol, hanem ha elfogadja a meghívást, akkor valami forgalmas helyen, ahonnan könnyen haza tud menni bármelyikőtök.

2017. jan. 3. 18:30
 17/25 llorTllorT ***** válasza:
16%
ilyenek a nők kávé ellenesek 😂
2017. jan. 3. 18:38
 18/25 anonim ***** válasza:
87%
A legtöbb nő szereti a kávét :D Veled nem akarnak inni.
2017. jan. 3. 19:05
 19/25 anonim ***** válasza:
29%

A kávé kisebbíti a melleket! Aki kávét iszik, annak összemegy a melle és egy idő után teljesen eltűnik, és férfivá válik.

Így lesznek a férfiak, mert köz tudott, hogy eredetileg még mindenki nő volt. Ezt mindenki tudja...

Aki nem iszik kávét azért maradt nő.

Szóval ezért nem szeretik... igazából csak azok maradnak nők, akik nem szeretik érted? ennek evolúciós okai vannak. Volt nő, aki szerette, csak abból férfi lett.

2017. jan. 3. 19:15
 20/25 A kérdező kommentje:
19:D
2017. jan. 3. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!