Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan, hogy a társkeresőn semmi esély sincs az ismerkedésre?
Én megértem, hogy lehet 2-szer annyi férfi van mint nő. De a nők is állandóan panaszkondak, hogy szexéhes, bunkó, perverz emberek írnak csak nekik. Igaz hogy sok levelet kapnak, de ennek a nagy részéről ők maguk mondják, hogy nem normálisak.
Egy "rendes pasi" mennyire tudna egy ilyen helyen érvényesülni?
Semennyire. Szexéhes bunkók írnak csak nekik?
Ha egy pasi meg ronda, annak meg baxnak vissza írni.
Én szoktam társkeresőzni. Nem vagyok adonisz, teljesen átlagos, kicsit idióta de rendes férfi vagyok.
Lehet ott ismerkedni. Nem mondom h ott fogom megtalálni életem nőjét, de ismerkedni jó ott.
Az a fontos, hogy senki ne azt várja tőle, hogy ma beregisztráltam. Holnap már 20 csajjal fogok párhuzamosan beszélgetni. Hétvégén pedig már 10 randija lesz az embernek. Ez nem így működik. Van h egy hónapig nem jön senki olyan akivel 3 értelmes mondatot lehet váltani. Aztán hirtelen 2 olyan is aki aranyos és szimpatikus...
Szval ezt úgy kell felfogni, mint egy plusz lehetőséget. Nem pedig egy azonnali aduászt, hogy megtaláljam a nagy Őt.
nehéz felfogni hogy az emberek olyan párt keresnek akik külsőre ÉS belsőre is megfelelnek?
lehet egy pasi akármilyen rendes, ha az adott nő undorodik tőle... de egy másik nő meg érte fog pont rajongani. ennyi az egész.
6-os.
Pontosan az a valódi gond,hogy amit írsz,az nem létezik a valóságban...
Ha tényleg így működne,akkor senki nem aggódna ezen,és nyugodtak lennének. De ez nincs így, van egyre több férfi,aki egyetlen nőnek sem kell,hiába csinál bármit...
És itt nem 1-2,meg 10 emberről van szó. Hanem 40-50 ezer emberről legalább,és mind férfiak természetesen sajnos.
És akkor még nincs szó arról,hogy sok férfi 2-3 nőt is hülyít egyszerre...
Ha a nők valóban válogathatnak és válogatnak is és csak a legalkalmasabb pasiknak válaszolnak mégis, akkor miért vannak még fent nők? És miért panaszkodnak a nők?
100 levélből biztos kellett volna már legyen 2-3 olyan aki külsőre az adonisz és nekik válaszolniuk kellett volna. Velük kialakul kapcsolat és lefekszenek a csávóval. Akkor miért maradnak ezek a nők továbbra is boldogtalanok, ha megkapták azt a pasit, amire vágynak és aki megüti azt a mércét ami kell nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!