Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan, hogy a társkeresőn semmi esély sincs az ismerkedésre?
Én megértem, hogy lehet 2-szer annyi férfi van mint nő. De a nők is állandóan panaszkondak, hogy szexéhes, bunkó, perverz emberek írnak csak nekik. Igaz hogy sok levelet kapnak, de ennek a nagy részéről ők maguk mondják, hogy nem normálisak.
Egy "rendes pasi" mennyire tudna egy ilyen helyen érvényesülni?
Amiket írtok az elgondolkodtató, de nem értek vele egyet. Nyíltan kimondhatom a véleményem, mert kérdés kiírójaként úgysem tudtok lepontozni. Vitába szállhattok velem és ennek igazából örülnék is.
Tehát akkor a nem adonisz külsejű pasik ne is reménykedjenek? :D Ez vicces, mert én nem csak adonisz külsejű pasikat látok nőkkel.
A legjobb amikor evolúciós meg biológiai dolgokkal indokolják meg hogy milyen pasi kell egy nőnek. Csak a magasabb pasinak lehet esélye a túlélésre? Ezt a marhaságot! Rengeteg iszonyatosan kemény férfi van aki az átlag alatt van.
Az ősember korában csak a mgasabb tudott fára mászni és könnyebben elérte a gyümölcsöt a fáról?
MIVAN? XDDD Ez valami vicc? Az ősember korában ilyen ostobák lettek volna a férfiak? Egyik sem jött rá hogy esetleg valamit a lába alá tegyen és úgy érje el a gyümölcsöt? :D Ha ez alapján választottak maguknak partnert a nők, hogy melyik pasi tudja a zsiráf fejére rakni a levélkoszorút, akkor értem miért ilyen retard most a társadalmunk :D
Egyébként azért baromság, mert azt mondják hogy főleg a nők gyűjtögettek és a férfiak vadásztak. Ha már az őskorral meg az evolúcióval akartok érvelni a mostani párválasztásban, akkor azt magyarázzátok meg nekem, hogy egy festett hajú, magassarkús miniszoknyás nő mennyire segítette a túlélést az őskorban?
Én látok rengeteg sportos embert, szép nagy darab izmokkal, biztosan nagyot is tudnának ütni vele. De nem hinném hogy ezeknek valódi harcértékük van. Egy kicsit is okosabb EGYED, aki ügyes és fürge, nem csak az izmait akarja használni, lazán kijátszik egy ilyen gyúró-rudi-embert.
Amúgy meg nem igazán értem mi van veletek. Rengetegen vagytok akik ide jártok keseregni és szidjátok a nőket, hogy mi kell nekik. De csak felszínes tulajdonságokban gondolkoztok és csak felszínes tulajdonságokban gondolkodó nőket írtok le.
Srácok, az a nő aki ilyen felületesen gondolkodik, az számomra buta és ostoba. Ha visszautasít már egy beszélgetést is, akkor miért kéne bánkódni egy ilyen miatt?
"Az igazság az, hogy a társkereső személytelensége és az informatikai lehetőségei elég tág teret enged a vágyaknak, a szabad elképzeléseknek, így a sznobizmusnak is."
Informatikai lehetőségei :D LOL
Szerintem egy társkereső üzemeltetőjének rohadtul nem érdeke hogy megtaláld a párod. Az a lényeg, hogy maradj az oldalon és dobj be a gépbe, pörgesd a gépet, nézd a reklámot, kattints a hírdetésekre, ha lejárt az idő dobd be megint. Az embereknek kéne rájönniük hogy lehet egy ilyen rendszert okosan használni, mert különben felültetik őket. És minél frusztráltabbak annál nagyobb eséllyel dobnak be pénzt a játékgépbe hogy megpörgessék a kereket.
Továbbra sem értem, hogy az emberek miért pörgetik ugyanúgy a kereket újra és újra. Rengeteg szűrőt be lehet állítani, pontosan ez az. Például egy nő talál számára 10-20 db férfit aki elsőre megfelel. De ezeket azt gondolnám hogy kimeríti egy idő után. Vagy talál magának valakit közülük, vagy mindegyik alkalmatlannak bizonyul. Amit nem értek, hogy utána mi történik a nő fejében? Megkérdőjelezi önmagát, hogy van-e vele valami baj és másként kéne keressen? Mert azok alapján amiket írtok, az jön le, hogy nem. Ugyanúgy fog keresni továbbra is.
Kérdező!
"Tehát akkor a nem adonisz külsejű pasik ne is reménykedjenek? :D Ez vicces, mert én nem csak adonisz külsejű pasikat látok nőkkel."
Nem bizony, mert ALAPESETBEN esélyük sincs.
Jó, látsz ellenpéldát. Csakhogy az nem az alapeset.
Persze létezik, ilyen, amit írtál. Az ilyen akkor van, Ha az adott Nő bevállalja, hogy szembe megy a sztereotípiákkal és hajlandó esélyt adni, olyannak, akinek a többség nem adna.
A nők is mehetnek szembe a "saját társadalmuk" elvárásaival, gondolkodhatnak másként, de ez nagyon kis részre igaz. A többségre sajnos nem.
Ez olyan, mint igazmondó politikus: Létezik ilyen, csak nem gyakori. Nagyon nem.
Egyébként meg az internetes társkeresésről próbáltunk itt beszélni, az meg nem tartozik a kivételekhez.
Ott a Nők bátran szabadjára engedhetik a vágyaikat, mert Lehet. Megtehetik.
Nem kell a való élet realitásaiból válogatniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!