Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják azt tanácsnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt tanácsnak sokan hogy Hivjam el Kávéra, ha a nők úgysem szeretik a kávét?

Figyelt kérdés

Eddig mindig ezt vetettem be, hogy elhivom egy kávéra, De általában arra az jött hogy Ő nem iszik/szereti a kávét. Vagy Meghivom egy forró csokira. akkor Ő nem szereti a forrócsokit. Vagy meghivom egy pohár pezsgőre: Ő nem iszik alkoholt.

Ez mind mind nem müködik. Honnan jött mégis?

2017. jan. 3. 17:00
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
81%

Hívd meg teára.

Ezek csak azt jelentik, hogy veled nem iszik... csak nem elég gerinces ezt a szemedbe mondani :)

2017. jan. 3. 17:02
 2/25 anonim ***** válasza:
87%

Nem a kávéval-csokival-kiskutya fülével van itt baj, hanem veled. Azt tudod, mekkora baromságot írtál azzal, hogy a nők nem szeretik a kávét?

Ha egy nőről van csak szó, akkor keress másikat, ez nem fog megállni neked.

Ha sok nőtől kapod ezt sorozatban, akkor meg veled van a baj.

2017. jan. 3. 17:03
 3/25 anonim ***** válasza:
92%
Úgy tűnik akkor, hogy csak veled nem akarnak elmenni. Csajok szeretik a kávét, forró csokit stb...
2017. jan. 3. 17:04
 4/25 A kérdező kommentje:
Oké, de beszélgetünk rendesen azért..
2017. jan. 3. 17:09
 5/25 anonim ***** válasza:
86%

Tyűha, én nem tudtam, hogy a nők nem szeretik a kávét, mindjárt visszaköpöm az espressom.. :D

Egyébként igazuk van az előttem szólóknak - nem az van, hogy a nők, akinél próbálkoztál nem szeretnek kávézni, hanem, hogy VELED nem akarnak és ilyen pocsék kifogással próbálnak kibújni az esetleges randi alól. Ha egy nő el akar veled menni randira, az akkor is elmegy kávézni, ha utálja a kávét, max rendel mást.

2017. jan. 3. 17:13
 6/25 anonim ***** válasza:
76%

Talán nincs annyi EQ-d, hogy felmérd, hogy az nem rendes beszélgetés volt...

Nekem van olyan barátom, aki azt hiszi, hogy beszélget a csajokkal, de... de nem. Csak ő beszél a csajok meg hallgatják. Azt hiszi milyen jól meg minden, aztán minden csaj lepattintja. És én pontosan tudom, hogy miért. Egyszerűen nem beszélgetnek igazából, csak ő ezt nem veszi észre, mert nincs elég szociális képessége.

Nem feltétlenül van ez veled is... de bármi megeshet.

2017. jan. 3. 17:13
 7/25 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is kifogás. Engem is hívtak már el kávézni, azt szoktam mondani hogy köszönöm kávét nem, de egy limonádét szívesen meginnék veled. És volt elégé sok ilyen. :) Ha időt akar veled tölteni akkor nem fog ezen kiakadni, van más opció. Kérdezd azt hogy beszélgetne-e veled egy ital/üdítő kíséretében. Ha egy férfi bejön akkor nem fogom azért elutasítani mert olyanra invitál amit nem szeretek.
2017. jan. 3. 17:19
 8/25 A kérdező kommentje:
baromság
2017. jan. 3. 17:20
 9/25 anonim ***** válasza:
85%

Ezt fájt elolvasni :D

Ember, ha elhívsz egy csajt és egy ilyen nevetséges kifogást mond, hogy nem szereti XY italt, akkor szerinted bejössz neki, úgy mégis? :D Nem hiszem, ha leutazna hozzájuk Brad Pitt vagy Antonio Banderas, vagy a kedvenc rocksztárjuk és meghívná őket valamire, akkor azt mondanák, hogy bocs, sajnos nem szeretem a forrócsokit :D

2017. jan. 3. 17:21
 10/25 anonim ***** válasza:
85%
Én sem vagyok egy nagy kávés, de ha valakivel szívesen beülnék valahova, akkor javaslok alternatívát, mondjuk teát, én inkább teát szoktam inni, a kávétól nekem csak folyton WC-re kell rohannom, mint aki felfázott, ezt tapasztaltam, teával még nem volt ilyen gondom, az lassabban hat. :-)
2017. jan. 3. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!