Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan baromira nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan baromira nehéz társkeresőn normális pasit találni?

Figyelt kérdés

2 éve próbálkozom és olyan szinten kivagyok, hogy hol vannak a normálisak. Előtte 10 évig volt kapcsolatom, nem hiszem hogy nálam lennének olyan nagy problémák, hogy ne tudjak vkit összeszedni, de valahogy most mégis esélytelennek érzem ezt a dolgot.

Az első időszakban még olyan aranyosak, aztán ahogy megyünk bele a kapcsolatba, mindegyiknél előjön vmi irtó nagy defekt. Gondolok itt alkohol problémákra, most a legutolsóról kiderült, hogy drogozik, nincs állásuk, pár hónapnál több kapcsolatuk nem volt.. És azért ez egy 30 egynéhány éves embereknél kicsit cinkes. Nincs semmi életcéljuk, csak úgy vannak. De a csajról elvárják, hogy kiszolgálja őket, minden téren. Bombázó legyen, jó az ágyban, de mellette kedves, hűséges, megértő. Ha ő fáradt, egyből dob el magát a csaj és szolgáljam ki, álljon vigyázzba és lesse minden óhaját. Komolyan, mint valami lecsúszott kóceráj lenne fent.

2017. jan. 2. 20:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim válasza:
67%

Az online társkeresőkön is vannak jó arcok, csak sajnos egy rakás gyáva/idióta troll is, akik ott "szedik áldozataikat". Így aztán a trollok miatt nem érvényesülhetnek a jó fejek sem.

Azt javaslom, válassz olyan társkereső szolgáltatást, ahol nem online kezdődik az ismerkedés, hanem azonnal személyesen, lehetőleg társaságban. Van több ilyen is, pl. a Miitt.hu, vagy a Túratárs. Ott biztos, hogy azonnal kiderül, hogy ha valaki piás, vagy bunkó. Ráadásul társaságban, tehát, biztonságban is vagy.

2017. jan. 3. 12:31
 62/65 anonim ***** válasza:

En probalkozom mar mindenhol, eloben meg neten is. Mondjuk nem volt meg komolyabban senkim. De igazabol ha neten is beszelek valakivel, akivel szivesen is talalkoznek az vagy eltunik. Vagy talalkozunk, aztan nem keres (ok hat megertem, nem jottem be neki). Vagy egy teljesen normalis randi utan megkeres, hogy menjek át szexelni.

Eloben meg, hat az mindegy is. Akkor meg akivel csak beszelek erre megy. Ha meg mondom hogy nem ezt keresem, akkor le vagyok sajnálva.

21L

2017. jan. 3. 13:21
 63/65 anonim ***** válasza:

"Vagy talalkozunk, aztan nem keres"

Már bocs, de hol van előírva, hogy neki kellene keresnie téged?

Egyébként valóban sok az ilyen-olyan mentális problémával küszködő férfi, és ahogy telik az idő, csak egyre többen lesznek. A társadalmi elvárások pedig inkább meggátolják azt, hogy egy ilyen férfi segítségért forduljon, mint hogy támogatnák ebben. Nem véletlen, hogy a férfiak között elterjedtebb az alkoholizmus. A társadalom persze nem veszi tudomásul ezt a problémát, az emberek inkább dugják homokba a fejüket - vagy panaszkodnak, hogy hol vannak a normális férfiak (ill. "pasik", akiket a kérdező hiányol).

2017. jan. 3. 13:37
 64/65 anonim ***** válasza:

60: Nincs különbség, élőben is pont ugyanaz van. Amióta világ a világ, a férfiak elsősorban szexet akarnak, a nők meg elsősorban komoly kapcsolatot :) Ez a munkamegosztás a két nem között.

"És az okos férfi meg is adja ezt az illúziót a nőnek, ha a lelkének erre van szüksége."

A nők szerint az én korosztályom általában megmondja, hogy csak szexkapcsolatot akar.

Én most határeset vagyok. Volt amikor teljesen egyértelműen tartós kapcsolatot kerestem, meg is lett, jó volt. Most viszont úgy vagyok vele, hogy csak akkor akarok hosszú kapcsolatot, ha valakivel különösen jó a szex. Aminek nem adok sok esélyt, ez kevés nővel működött eddig. De ennek ellenére nem azzal kezdtem most az ismerkedést, hogy csak akkor fogsz kelleni, ha jóval átlagon felül érzem magam veled az ágyban. Magam se tudom, fordított esetben én mit szeretnék, hogy akarnám-e ezt tudni, vagy nem.

2017. jan. 3. 14:21
 65/65 anonim ***** válasza:

64: csak magamat tudom ismételni, mi alapvetően hasonlóan gondolkodunk.

Ha egy nővel lehet őszintének lenni, akkor jó, ha nem az is megoldható.

2017. jan. 3. 15:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!