Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresőn ennyire kevés a normális komoly kapcsolatot akaró pasi?
Nőként regisztráltam egy társkeresőre (elismert fizetős) 20 pasival beszélgettem. Cseles módon próbáltam kiszedni, mi a célja, van -e valakije (úgy izgat a szex, hogy ha van valakije, mert így izgalmasabb)
20 pasi közül
9 szingli volt, de csak szexet akart
3 komoly kapcsolatot akart
a többinek vagy felesége volt, vagy párja volt.
Nyilván ez nem egy reprezentatív felmérés volt, de egy azért mutat dolgokat.
Igen, ennyire kevés. Sajnos.
Az már más kérdés, hogy a normális, komoly kapcsolatot akaró pasi nem foglalt, mint ahogy te keresed.
De tényleg szomorú, hogy ilyen kevés ember van fenn, akivel érdemes beszélgetni. Én is megjártam a hadak útját, mire találtam egy rendes férfit társkeresőn, de megérte. Nagyon! :)
Hmm, kreatív, de most akkor te ismerkedsz, vagy felmérsz? :)
De igen, ennyire kevés.
24/F, aki amúgy komoly kapcsolatot keres
Azért nem ennyire fekete, vagy fehér a helyzet...
A házas pasik között is akad olyan, aki azért keresgél, mert ha találna valakit, kilépne... (nem mondom, hogy ez a jó hozzáállás, de van ilyen is). Például van több olyan ismerősöm is, aki még házasként társkeresőzött, aztán menet közben lezajlott a különköltözés, válás is.
A csak szexet akarók között is lehet olyan, aki nyitott a komoly kapcsolat kialakulására, ha éppen úgy alakul, de amíg nem találja meg az igazit, addig is a vágyai kielégítésére törekszik.
Nekem a magam részéről a legrosszabb tapasztalatom azokkal van, akik első pillanattól komoly kapcsolatban gondolkodtak, mert nekik sokszor mindegy, hogy ki, csak legyen valaki...
Nem hiszem,hogy te is társat keresni mentél oda,csak hajtott a kíváncsiság. :D
De amúgy részben értelek.És mi van a 3 pasival aki komoly kapcsolatot akart?Lehet azok nem ütik meg a mércét?
Háát akkor így jártál... XD
Az ötös válaszolónak meg igaza van.
Nekem is volt már olyan életem során,hogy egy kapcsolat teljesen lazának indult,aztán komoly kapcsolat lett belőle.
Nőtől és pasitól függetlenül,aki pedig görcsösen keresi a komoly kapcsolatot az balf*asz.
Néha laza kapcsolatból is lehet komolyabb.
"Néha laza kapcsolatból is lehet komolyabb."
Az a néha elég néha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!