Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresőn ennyire kevés a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresőn ennyire kevés a normális komoly kapcsolatot akaró pasi?

Figyelt kérdés

Nőként regisztráltam egy társkeresőre (elismert fizetős) 20 pasival beszélgettem. Cseles módon próbáltam kiszedni, mi a célja, van -e valakije (úgy izgat a szex, hogy ha van valakije, mert így izgalmasabb)

20 pasi közül

9 szingli volt, de csak szexet akart

3 komoly kapcsolatot akart

a többinek vagy felesége volt, vagy párja volt.

Nyilván ez nem egy reprezentatív felmérés volt, de egy azért mutat dolgokat.

2015. okt. 29. 15:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
# 7: Nem szégyellem, hogy nem ítélkezem mások élete felett. Ettől függetlenül nem jöttem össze házas pasikkal, viszont lettek barátaim, akiket amúgy társkeresőn ismertem meg, és volt lehetőségem évekig kísérni az életüket. A tapasztalataimat írtam...
2015. okt. 29. 15:42
 12/25 MolotovPunk ***** válasza:

Aha és te hány éves lehetsz hogy ez alapján csinálsz felméréseket és kreálsz ítéleteket?20 vagy 18 körül?

Mert ha annyi vagy,akkor lesz még mit tanulnod az életben...

2015. okt. 29. 15:43
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

# 10: Miért, az mennyivel jobb, ha görcsösen kapaszkodnak egy komolynak mondott kapcsolatba, amiről kiderül idővel, hogy működésképtelen? Egy lazább kapcsolatban van lehetőség kiismerni a másikat, és eldől, hogy érdemes-e komolyabban folytatni, vagy sem.

Részemről két kizáró ok volt: ha valaki teljesen elzárkózott a kapcsolat komolyra fordulásától, vagy ha már eleve, minden komolyabb ismerkedés nélkül közös jövőt tervezett. Szerintem érett emberek azzal terveznek komoly kapcsolatot, akit már elég jól ismernek, és van róla érdemi tapasztalatuk, hogy milyen a másikkal megélni a szürke hétköznapokat.

2015. okt. 29. 15:44
 14/25 MolotovPunk ***** válasza:

A 13as is jól mondja.

Nála látszik is,hogy tapasztaltabb ember,mint a kérdező.

2015. okt. 29. 15:47
 15/25 anonim ***** válasza:

Csak pár megjegyzésem lenne:

A "nőként regisztráltam", nem feltétlenül jelenti azt, hogy nő is vagy. Ha ez igaz, akkor a férfiak nem minden esetben érzik azt, amit egy valós nőnél éreznének. Nekem is volt már csomószor furcsa érzésem levelezések közben és hallottam nagyon furcsa érveléseket, amire nem tudtam normálisan viselkedni. És a kíváncsiságomnak megvolt a gyümölcse, különböző úton-módon, de ki tudtam deríteni, hogy ki volt a másik fiók mögött.

Nem szép dolog más idejét rabolni, ez mindkét oldalról igaz. Csak növeled a rossz hozzáállást, ha nincs valódi szándékod.

Igaza van azoknak, akik azt mondják egy kellemes ismeretségből komolyabb is lehet. Nem szükséges azt mondani, hogy én csak hosszú, tartós, komoly kapcsolatot keresek. Legutóbb például majdnem azonnal (másnap) találkoztam a nővel, 3 évet voltunk együtt.

2015. okt. 29. 15:52
 16/25 A kérdező kommentje:
24 éves pszichológia szakos hallgató vagyok :)
2015. okt. 29. 15:57
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem még cselesnek sem kellett lenni, hasonló arány volt (vagy rosszabb), mikor én társkeresőztem. :-)
2015. okt. 29. 16:01
 18/25 MolotovPunk ***** válasza:

Nem tűnsz annak... :D

Mellesleg társkeresőkön méregetni embereket...elég gáz.

Ott bárki mondhat bármit.Gondolkozz kicsit.

Legalább hozz össze 1-2 sráccal egy egy személyes talit,ott jobban kiderülnek azok a dolgok,ki mit akar valójában.

2015. okt. 29. 16:03
 19/25 A kérdező kommentje:
18. "Nyilván ez nem egy reprezentatív felmérés volt, de azért egy utat mutat."
2015. okt. 29. 16:06
 20/25 MolotovPunk ***** válasza:

De ne ezek alapján csinálj felmérést.

Mint mondtam.Élőben hozz össze egy két randit és úgy vonj le dolgokat ki milyen volt.

(A siránkozó nőkkel és férfiakkal is ez a helyzet.Ítélkeznek és egymást támadják a neten.)

2015. okt. 29. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!