Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresőn ennyire kevés a normális komoly kapcsolatot akaró pasi?
Nőként regisztráltam egy társkeresőre (elismert fizetős) 20 pasival beszélgettem. Cseles módon próbáltam kiszedni, mi a célja, van -e valakije (úgy izgat a szex, hogy ha van valakije, mert így izgalmasabb)
20 pasi közül
9 szingli volt, de csak szexet akart
3 komoly kapcsolatot akart
a többinek vagy felesége volt, vagy párja volt.
Nyilván ez nem egy reprezentatív felmérés volt, de egy azért mutat dolgokat.
Háát nem annak tűnsz, az egy dolog h mit tanulsz és egy másik dolog h az életben képes vagy e rá, a tapasztalat híján b**aszhatod a pszichológiádat :)
Vannak normális és nem normális emberek i társkeresőn. Nyilván sokminden függ az igényektől azaz minden attól függ.
"Ha visszaírtál volna azoknak is, akik nem néznek ki annyira jól, rögtön jobb lenne az arány."
Jaa ezt elfelejtettem közölni, hogy direkt olyanokra írtam vissza, akik nekem nem jönnek be és általában nem olyan jó pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!