Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan baromira nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan baromira nehéz társkeresőn normális pasit találni?

Figyelt kérdés

2 éve próbálkozom és olyan szinten kivagyok, hogy hol vannak a normálisak. Előtte 10 évig volt kapcsolatom, nem hiszem hogy nálam lennének olyan nagy problémák, hogy ne tudjak vkit összeszedni, de valahogy most mégis esélytelennek érzem ezt a dolgot.

Az első időszakban még olyan aranyosak, aztán ahogy megyünk bele a kapcsolatba, mindegyiknél előjön vmi irtó nagy defekt. Gondolok itt alkohol problémákra, most a legutolsóról kiderült, hogy drogozik, nincs állásuk, pár hónapnál több kapcsolatuk nem volt.. És azért ez egy 30 egynéhány éves embereknél kicsit cinkes. Nincs semmi életcéljuk, csak úgy vannak. De a csajról elvárják, hogy kiszolgálja őket, minden téren. Bombázó legyen, jó az ágyban, de mellette kedves, hűséges, megértő. Ha ő fáradt, egyből dob el magát a csaj és szolgáljam ki, álljon vigyázzba és lesse minden óhaját. Komolyan, mint valami lecsúszott kóceráj lenne fent.

2017. jan. 2. 20:35
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
34%

Mert te biztos teljesen épelméjű vagy, kérdező, ha ide írkálsz ki kérdéseket :DD

Az a röhej amúgy, hogy legtöbb ilyen kretén p*csa, aki panaszkodik, hogy a férfiak mekkora dilinyós selejtek a társkeresőn, általában saját maguk orvosi esetek :D

2017. jan. 2. 21:17
 22/65 anonim ***** válasza:
14%

Ja és ezt azért írtam le, mert nem egy nő játszotta már el, hogy ő milyen aranyos, normális, türelmes, megértő.

Jópofizott, mert tetszettem neki, de igazából nagyon gyanús volt, mert tudtam, hogy előbb utóbb ellenem fordul, kivetkőzik magából.

Ő is teljesen emberi módon kezdte...

2017. jan. 2. 21:18
 23/65 anonim ***** válasza:
0%
Azért 12 éve, nők is elfogadóbbak voltak, nem négyszetmiliméterként nézték a férfiak tulajdonságait hogy már pedig ezzel kell rendelkezni.. de ma már kivételes helyzetben kell lenni hogy egy nő minden szempotból rávágja hogy Igen. Ezért az idők alatt a férfiak is elhidegültek, és ha a nők is ilyen finnyásak akkor a férfiak miért ne legyenek azok de persze minden nem egymásra mutogat h nem benne van hiba..
2017. jan. 2. 21:20
 24/65 anonim ***** válasza:
76%

Szia.

En is pasikent egy 6 eves kapcsolat utan hasonlo cipoben jarok mint te.

Regen talaltam part az interneten, most meg csak idopocsekolasnal nezzem az egeszet.

Vagy valtoztak a dolgok/emberek, vagy mi valtoztunk.

Volt parunk, nem haladtunk az idovel, es most amikor ujbol kell part talalni hatranyos helyzetben vagyunk.

Nemtom, valahogy nem birom elkepzelni hogy minden ember az internetten selejt..

Ha van kedved, irjjal ram nyugodtan, nem vagyok magyarorszagi meg hallasserult vagyok de ez van.

Legalabb nem drogozok meg alkoholizalok :D

2017. jan. 2. 21:22
 25/65 A kérdező kommentje:
épelméjű, buta nő? Ti aztán tudtok oltogatni. Semmi olyan hű de nagy dolgot várok el egy pasitól, hogy ilyen olyan csúcs szuper legyen. Na de hogy első randin megjelenik full részegen, nem tudom a szakállán hány napos ételmaradék van és úgy akar lesmárolni. Vagy az 5. randin a lakásán elkezdi sodorni a füves cigit. 34 évesen szülei nyakán élősködik, mert lusta elmenni dolgozni.
2017. jan. 2. 21:22
 26/65 anonim ***** válasza:
34%

Az ilyenekkel hogy jutsz el a találkozóig? :D Azért ez vicces.

Vagy ilyen szinten nem jó az emberismereted?

2017. jan. 2. 21:29
 27/65 anonim ***** válasza:
0%
Hát akkor biztos k**rva ronda vagy, ha csak az ilyen selejt arcok találnak meg.
2017. jan. 2. 21:30
 28/65 anonim ***** válasza:
65%

Hány randin voltál tulajdonképpen?

Egyik nő se futott össze alkoholistával akivel beszéltem (kb. 10). Ezeket nagyon gyorsan szűrik. Lehet, hogy te a ló túloldala vagy, mert ők minden apróság miatt dobták a pasikat, te meg mintha a legdurvábbért sem. Nem beszéltek ezek a férfiak az italozási szokásaikról. Hogy mikor melyik haverjuk mikor volt részeg? Egyáltalán szoktál kérdezni csetben? Van most egy nő akivel találkozok, még két randi után is olyan keresztkérdéseket tesz fel, hogy csak nézek, hogy még mindig nem bízik bennem. De közben látszik, hogy jól érzi magát velem

Azt, hogy a szüleivel él, 10 perc csetből le kellene szűrnöd.

Ami a füves cigit illeti, én nem szívtam sose, de eszembe nem jutna csak ezért egy nőt ejteni, ezzel az erővel az egy pohár bort megivót is dobhatod. De ha neked ez olyan fontos, akkor kérdezz erre is rá, senki nem tudhatja, hogy ennyire ugrasz rá. Híres orvos haverom is füves cigizik.

2017. jan. 2. 21:37
 29/65 A kérdező kommentje:
Már bocsánat, de ki szeretném kérni azt, hogy azért nem találok magamnak normális vkit, mert ti pasik egyből beazonosítotok egy olyan kategóriába, hogy csúnya, buta, stb vagyok és hogy mégis hogy jutok el arra a szintre, hogy egy csövessel elmegyek randira, akinek lóg a fika az orrából. Sztem elég jó emberismerő lettem, 2 év alatt sikerült felfejlesztenem magam, hogy szűrőn átmenjen az illető. Sztem a pasik adják a szépet, meg hogy milyen okos, ügyes mindenben, profi, ki ha én nem, milyen nagy egójú jó pasi. Utána randi közben meg azon gondolkodom, hogy merre van a kijárat azonnal meneküljek.
2017. jan. 2. 21:41
 30/65 anonim ***** válasza:
39%
Pedig a hiba a te készülékedben lesz, akárhogy is hisztizel itt nekünk.
2017. jan. 2. 21:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!