Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan baromira nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan baromira nehéz társkeresőn normális pasit találni?

Figyelt kérdés

2 éve próbálkozom és olyan szinten kivagyok, hogy hol vannak a normálisak. Előtte 10 évig volt kapcsolatom, nem hiszem hogy nálam lennének olyan nagy problémák, hogy ne tudjak vkit összeszedni, de valahogy most mégis esélytelennek érzem ezt a dolgot.

Az első időszakban még olyan aranyosak, aztán ahogy megyünk bele a kapcsolatba, mindegyiknél előjön vmi irtó nagy defekt. Gondolok itt alkohol problémákra, most a legutolsóról kiderült, hogy drogozik, nincs állásuk, pár hónapnál több kapcsolatuk nem volt.. És azért ez egy 30 egynéhány éves embereknél kicsit cinkes. Nincs semmi életcéljuk, csak úgy vannak. De a csajról elvárják, hogy kiszolgálja őket, minden téren. Bombázó legyen, jó az ágyban, de mellette kedves, hűséges, megértő. Ha ő fáradt, egyből dob el magát a csaj és szolgáljam ki, álljon vigyázzba és lesse minden óhaját. Komolyan, mint valami lecsúszott kóceráj lenne fent.

2017. jan. 2. 20:35
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:
Várj, majd a piát én állom, úgyis egy csomószor én szoktam állni, ha már ennyire csóró vagy és anyádtól nem akarsz már annyit kérni. De hát ott vannak a haverok, nemcsak anyaggal egy kis lóvéval is megdobhatnának!! D:D:
2017. jan. 2. 22:34
 42/65 anonim ***** válasza:
Igazad van, hátha ad valamelyik span legalább két felesre valót :D
2017. jan. 2. 22:39
 43/65 A kérdező kommentje:
40# Mit tudok felmutatni, 2 diplomát, önálló lakást és egy jól fizető állást. Nem a herceget várom fehér lovon, nem álomvilágban élek, teljesen reálisan gondolkodom. És a 40-nek a közelében sem vagyok. 32 éves vagyok. A jó pasik valószínűleg már elkeltek, közben maradt a maradék, aki senkinek sem kell.. Ennyi
2017. jan. 2. 22:41
 44/65 anonim ***** válasza:
65%

2 éve vagy fent, mondjuk kaptál 500 levelet, eredmény 0.

Tegyük fel, a férfiak a hibásak, akkor ideje lenne abba hagynod, mert az idődet vesztegeted.

Tegyük fel, te vagy a probléma oka, akkor ideje lenne változtatni.

Pl hanyagolhatnád azokat a pasikat, akik eddig bejöttek és megpróbálni másokat.

2017. jan. 2. 22:55
 45/65 anonim ***** válasza:
40# vagyok. Gratulálok a sikeres életedhez, szorgalmodhoz.
2017. jan. 2. 22:56
 46/65 A kérdező kommentje:
Nem mondom azt, hogy mindig a pasi hibás, csak fura és nem mindig ugyanolyanokkal próbálkozok. Voltak szakmunkások, 3 mesterdiplomával rendelkező, tök egyforma mindegyik, annyi különbséggel, hogy a diplomással kicsit több ideig tudtam beszélgetni értelmesebb dolgokról.
2017. jan. 2. 23:02
 47/65 anonim ***** válasza:
65%

Komolyan mondtam, hogy akkor hagyd ott az egészet.

Neked ez nem működik.

Vannak akik pár alkalom után megtanulnak korcsolyázni, vannak akik soha.

Ebben a két évben egy csomó hozzád hasonló nő talált ott párt, te meg mindig pofára estél. Egyszer ki kell mondani, hogy nem megyek többet a jégre, mert nekem ott nem terem babér.

2017. jan. 2. 23:11
 48/65 anonim ***** válasza:

"A jó pasik valószínűleg már elkeltek, közben maradt a maradék, aki senkinek sem kell.. Ennyi"

Én egyáltalán nem érzem úgy, hogy nem kellek. Ráadásul úgy, hogy nem sok energiát fektettem a profilomba. Bár én 44 vagyok, lehet, hogy az én korosztályomban jobb a férfiak helyzete, ahogy korábban írta valaki.

Melyik oldalon vagy fenn?

2017. jan. 2. 23:11
 49/65 A kérdező kommentje:

Márcsak tinderen.

Ok, hogy azt mondod, hogy hagyjam ott, mert nem megy?! Ez azért nem olyan, mint egy korcsolyázás. Teljesen más dolog a kettő. Nem mozgok olyan társaságban, ahol ismerkedni tudjak. Most vonuljak apácazárdába?

2017. jan. 2. 23:18
 50/65 anonim ***** válasza:
Nekem pont a Tinder ami működik, férfiként. Volt onnan egy egyéves kapcsolatom, szinte rögtön amikor rendesen elkezdtem használni.
2017. jan. 2. 23:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!