Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan baromira nehéz társkeresőn normális pasit találni?
2 éve próbálkozom és olyan szinten kivagyok, hogy hol vannak a normálisak. Előtte 10 évig volt kapcsolatom, nem hiszem hogy nálam lennének olyan nagy problémák, hogy ne tudjak vkit összeszedni, de valahogy most mégis esélytelennek érzem ezt a dolgot.
Az első időszakban még olyan aranyosak, aztán ahogy megyünk bele a kapcsolatba, mindegyiknél előjön vmi irtó nagy defekt. Gondolok itt alkohol problémákra, most a legutolsóról kiderült, hogy drogozik, nincs állásuk, pár hónapnál több kapcsolatuk nem volt.. És azért ez egy 30 egynéhány éves embereknél kicsit cinkes. Nincs semmi életcéljuk, csak úgy vannak. De a csajról elvárják, hogy kiszolgálja őket, minden téren. Bombázó legyen, jó az ágyban, de mellette kedves, hűséges, megértő. Ha ő fáradt, egyből dob el magát a csaj és szolgáljam ki, álljon vigyázzba és lesse minden óhaját. Komolyan, mint valami lecsúszott kóceráj lenne fent.
2 éve vagy fent, mondjuk kaptál 500 levelet, eredmény 0.
Tegyük fel, a férfiak a hibásak, akkor ideje lenne abba hagynod, mert az idődet vesztegeted.
Tegyük fel, te vagy a probléma oka, akkor ideje lenne változtatni.
Pl hanyagolhatnád azokat a pasikat, akik eddig bejöttek és megpróbálni másokat.
Komolyan mondtam, hogy akkor hagyd ott az egészet.
Neked ez nem működik.
Vannak akik pár alkalom után megtanulnak korcsolyázni, vannak akik soha.
Ebben a két évben egy csomó hozzád hasonló nő talált ott párt, te meg mindig pofára estél. Egyszer ki kell mondani, hogy nem megyek többet a jégre, mert nekem ott nem terem babér.
"A jó pasik valószínűleg már elkeltek, közben maradt a maradék, aki senkinek sem kell.. Ennyi"
Én egyáltalán nem érzem úgy, hogy nem kellek. Ráadásul úgy, hogy nem sok energiát fektettem a profilomba. Bár én 44 vagyok, lehet, hogy az én korosztályomban jobb a férfiak helyzete, ahogy korábban írta valaki.
Melyik oldalon vagy fenn?
Márcsak tinderen.
Ok, hogy azt mondod, hogy hagyjam ott, mert nem megy?! Ez azért nem olyan, mint egy korcsolyázás. Teljesen más dolog a kettő. Nem mozgok olyan társaságban, ahol ismerkedni tudjak. Most vonuljak apácazárdába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!