Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a fene van a Tinderrel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fene van a Tinderrel? (kérem csak az válaszoljon aki ismeri)

Figyelt kérdés

Elő vagyok rá fizetve havi kétezer valahányszáz forintért, hogy kapjak pár extrát ezért cserébe.

Többek között azt, hogy 12 óránként kapok 5 super-like lehetőséget. Erre most azt látom, hogy már csak 24 óránként ad 5 super-like-ot kb néhány napja.

Ez ellen most hol lehet panaszt tenni vagy tiltakozni? Sem email címet, sem fórumot, sem ügyfélszolgálatot, sem telefonszámot nem találtam ahol átvitt értelemben vagy szó szerint tudnám az asztalt verni emiatt. Egy gec iskedő app miatt ezt hol tehetem meg? Ugyanannyi pénzt kérnek, de csökkentették a szolgáltatás színvonalát. Mintha a 100-as zsebkendőt eltörölnék és helyetti 50-es csomag zsebkendőket adnának, de a 100-as csomag áráért. Remélem ezt értitek.

Ti tudtok bármilyen helyet ahol a "Tindernek" lehetne emiatt egyáltalán csak írni valamit?

2016. dec. 29. 02:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindig is 24 óránként adta az 5 superlike-ot.
2016. dec. 29. 03:01
 2/5 A kérdező kommentje:

1: Idén négy lányt dugtam meg a Tinderről megismerve. És a szex jó dolog, jó érzés nekem. Ezért regisztráltam.

2: Nem. Április óta használom és május óta vagyok előfizetve rá.

Tudom mire gondolsz: Napi 1 super-likeot ad 24 óránként ha NEM VAGY előfizetve. De ha előfizetsz rá havi 20xx ft-ért, akkor eddig 12 óránként adott 5 darabot.

3: Ha véletlenül egy rondát lájkoltam, akkor azt visszavonhattam. A super-like azt jelenti hogy a másik (a normáltól eltérően) látja hogy már lájkoltad őt. És ha vannak előtted 500-an a sorban neki, akkor egyből megjelensz.

---

Privát üzenetben azért értelmes, hasznos, segítő válasz is érkezett, azokat köszönöm itt is.

2016. dec. 29. 09:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Aki új nem értené az 1-2-3-as előző válaszom: Volt három beteg ember, akik nem bírtak normálisan válaszolni és az ő válaszaik mentek a levesbe. Az egyetlen megmaradt válasz a korábbi 2-es válaszolóé volt, akinek az előzőben lévő "2-es" rész szól.

Értelmes válaszokat ezután is várok. Köszi!

2016. dec. 29. 10:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha látod valahol, hogy hogyan hirdetik a szolgáltatást, ott mi van? 12 vagy 24 óránként adják? Mert lehet időközben megváltoztatták a feltételeket, és ugyebár szeretik leszögezni, hogy erről nem kötelesek tájékoztatni. Esetleg megnézheted a szerződési feltételeket, EULÁt, hogy ott mit írnak.

Supportot én találtam anno, még válaszoltak is: [link]

2016. dec. 29. 12:16
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

"Tinder Plus subscribers receive five Super Likes per day."

azaz naponta, nem 12 óránként. De ha ellenőrizni akarod, volt-e változás, nézd meg az oldal régebbi verzióit az időgépben:

[link]

2016. dec. 29. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!