Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderrel kapcsolatban kérdése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderrel kapcsolatban kérdések, valaki segítene?

Figyelt kérdés

Először is: ha én rányomok egy lányra(zöld szív), akkor ő azt azonnal látja? Mert már egy napja várok és még semmi, de konkrétan egy sem jött vissza, pedig viszonylag sokra rányomtam.

Aztán honnan tudom, hogy fent van-e egyáltalán? Gondolom, ha letörli az appot, attól még fent marad, nem?

Olvasgattam angol fórumokon, hogy van vele néha valami hiba és nem rak be senkit párnak, volt már másnak is ilyen?

2015. dec. 14. 12:00
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Nem, nem látja, csak akkor, ha ő is látja az adatlapod és jelöl téged

2. Nem tudhatod, hogy fent van-e egyáltalán (ha törli, akkor nem marad fent, de ha hónapokig nem használja, akkor is megkapod a találatok között). Emellett pedig nem biztos, hogy már szerepeltél az adott nő találati listájában.

Amikor még aktívan használtam a Tindert, akkor nem pörgettem végig a kínálatot, hanem 4-5 match-ig mentem, és amikor már velük egyeztettem, akkor haladtam tovább. Könnyen lehet, hogy te ezután jönnél náluk, és még nem jutottak el hozzád. No meg az is lehet, hogy nem jössz be nekik első ránézésre...

Próbáld meg lecserélni a profilképed, kitölteni az adatlapod, valahogy "vonzóbbá" tenni a profilod, hogy legyen találatod. Egy nő rengeteg jelölt közül válogathat, valahogy ki kell tűnnöd a tömegből!

2015. dec. 14. 12:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi.
2015. dec. 14. 12:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha letörli az alkalmazást, a profil marad, azt külön kell törölni. Régebben mutatta, hogy ki mikor volt fent legutoljára. Azt hiszem, az API még mindig küldi ezt az infót, de nem biztos. A lényeg, hogy a mezei felhasználó már nem látja.
2015. dec. 14. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!