Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az probléma, ha hétköznapi dolgokban nem szeretek domináns lenni egy kapcsolatban, együttlétkor viszont igen?
Hu most aztán minden nőnek Te kellesz!
Ettől nem lesz bnőd!
ma 12:13
nem értem, hogy ezt mire írod! Minden ember más, minden embernek más igényei vannak egy párkapcsolatban! Attól ha neked nem jönne be egy ilyen kapcsolat, attól még mások nevében ne beszélj, talán van akinek pont ez tetszik..
Én úgy vagyok, mint a kérdező, így szerintem nekem ez nem jönne be. De sok barátnőm imád alárendelt lenni az ágyban, szóval nem érzem, hogy ez gond lenne kérdező. Csak mindig legyél őszinte ezzel kapcsolatban és akkor találsz megfelelő párt magadnak.
24L
sok nőnek ez jön be.
mert a hétköznapokban szeretik,ha ők dönthetnek, az ágyban pedig szeretnek alárendeltek lenni.
L
Nem voltam még ilyen sráccal, de elméletben bejönne.
Azért szeretem, ha vannak a páromnak saját ötletei is, és nem mindig azt kérdezi, hogy én mit szeretnék csinálni.
De az ágyban dominálni...igen, az úgy tök jó, szerintem a legtöbbeknek tetszik a gondolat, egy egyébként szelíd faszi úgy falhoz vágja őket, hogy csak na...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!