Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány levelet írjak még egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány levelet írjak még egy nőmnek hogy végre válaszoljon?

Figyelt kérdés

Társkeresőn megtetszett nagyon egy nő, nagyon csinos kivételesen szép egyedi arca van. Mondtam is magamnak bármi történik nekem Ő kell!!!

Ezért írtam egy ismerkedni akarok veled kezdő levelet, de csak elolvasta vissza nem jött válasz. Ezért küldtem még levelet, amire szintén nem jött válasz kb. 15 levelet küldtem neki de semmi.

2016. febr. 1. 13:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem is fog vissza írni. 15 levél után levonta a következtetést. S ennyi.

Utána meg csodálkoznak, hogy leírják az adatlapukra, hogy ki s milyen emberek ne írjanak

2016. febr. 1. 13:12
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan azt hiszed, hogy válaszolni fog valaha is?

Azért nem tiltott le, mert szórakozik rajta, hogy milyen nyomorult vagy :)

Én is voltam ilyen helyzetben, hogy egy őrült számtalan levelet írt és egyre nevetségesebb volt.

Örülnék ha nekem itt átküldené az összes levelet amít írtál neki :)

2016. febr. 1. 13:14
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

A 20 kerek szám. És ezt ő is tudja. Arra vár, hogy megkapja tőled a 20. levelét.

Nem tudtad? :O

(Ne küldj neki több üzenetet.)

2016. febr. 1. 13:14
 4/17 anonim ***** válasza:
Én már rég nem hiszek abban, hogy valaha is fogok 3-4 levélnél többet váltani bárkivel is. Mindig eltűnik a másik... Meguntam ezt már. Soha nem lesz már senkim sem ezen a világon. Még az a pár akiket ismerek kihalnak, utána a nagy semmi. Aztán úgyis megőrülök.
2016. febr. 1. 13:19
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmi értelme annyi levelet küldözgetni. Az már nagyon zavaró lehet neki.

Valószínűleg nem jössz be neki, ezért nem ír vissza. Bár ezt írhatná neked hogy bocs, de mást keresek.

Hiába kapálózol hogy ő kell neked. Ha nem jössz be neki, a hátadon is pöröghetsz, akkor sem lesz jobb.

Felejtsd el, és nézz másik után.

2016. febr. 1. 13:19
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

>Mondtam is magamnak bármi történik nekem Ő kell!!!

Ezért vagy te ostoba. A szép arc miatt azt hiszed, hogy ő kell neked, pedig közben semmit sem tudsz róla. Nem a nő tetszik neked, hanem az az ideális képe, amit beleképzelsz.

Amúgy meg mégis mire vársz? Hogy majd a 100-ik után válaszol?

2016. febr. 1. 13:21
 7/17 anonim ***** válasza:
Pedig nem fog, mert a csajok csak a szépekkel beszélgetnek sokat, rondáknak takarodó van.
2016. febr. 1. 13:22
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha akart volna, már az első leveledre is válaszol, 15 után viszont garantáltan nem fog.
2016. febr. 1. 13:34
 9/17 anonim ***** válasza:
És még mindig olvassa, ha írsz?
2016. febr. 1. 13:37
 10/17 A kérdező kommentje:
9. igen elolvassa
2016. febr. 1. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!