Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány levelet írjak még egy nőmnek hogy végre válaszoljon?
Társkeresőn megtetszett nagyon egy nő, nagyon csinos kivételesen szép egyedi arca van. Mondtam is magamnak bármi történik nekem Ő kell!!!
Ezért írtam egy ismerkedni akarok veled kezdő levelet, de csak elolvasta vissza nem jött válasz. Ezért küldtem még levelet, amire szintén nem jött válasz kb. 15 levelet küldtem neki de semmi.
Elárulok egy titkot. Az szebb (nagyon szép, vonzó, szexis) nők a társkeresőkön NEM ismerkedni vannak.
Egész egyszerűen szórakoznak, jót tesz az egójuknak.
Ne strapáld magad, felesleges írogatni neki.
Rémlik a Harcosok Klubja? Edward Norton ott azért járt egészséges emberként a rákosok közé, hogy jobban érezze magát, hisz vakok között félszemű a király alapon ott ő volt a legjobb helyzetben, ez a feeling pedig jól esett neki. Hogy ennek mi köze az egészhez? Csupán annyi, amit előttem is már megírt valaki, konkrétan azt, hogy ha egy nagyon helyesen nő társkeresőzik, akkor annak a célja nem a társkeresés, hanem az egó növelés. Jól esik neki az a figyelem, amit ott kap, a kérdezőhöz hasonló ölebek pedig megadják neki bőven azt, amire vágyik.
De persze ennek a megértéséhez intelligensebbnek kell lenni egy közepesen nagy avokádónál, szóval nem várom hogy megértsétek ennek a dinamikáját, nem is értem minek írtam ezeket le....
te 18-os, miféle "dinamikáról" hablatyolsz????
"megadják neki bőven azt, amire vágyik. " - majd ha egyszer találkozol egy nővel, akkor tán rájössz, hogy azt nem lehet neten megadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!