Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Lányok! Átlagban mennyi ismerkedős levelet kaptok itt naponta? És milyen jellegűeket?
Ne számítsuk ide a pénisz fotókat. :D
Kort írnál? Lekötelezel.
#1: Ez gonosz volt. :D
#2: Azért ez nem túl hihető.
naponta azért nem kapok, attól függ mihez szólok hozzá
mondjuk havi 1-2
általában ilyen feri vagyok ismerkednék típusút, illetve olyanokat, amikben szexről kérdeznek
Havi 2-3-at facebookon. A legtöbb válaszra sem érdemes...
21/L
Havi 1-2, van, hogy semennyit. Teljesen attól függ, hogy mihez szólok hozzá, milyen kérdést teszek fel. Eddig mindennek a csúcsa az volt, mikor a hajfestékes kérdésemnél próbáltak felszedni, számomra ez feldolgozhatatlan:D
Biztos le leszek emiatt pontozva, de ezeket zsigerből le is tiltom, de itt már kaptam állásajánlatot is. Annyit mondok, hogy aki tényleg alkalmazottat vagy partnert keres, az nem itt fog próbálkozni orosz rulett módra, nem is lehet ezeket komolyan venni.
Naponta kapok itt gyakorikérdéseken 2-4 ismerkedõs üzenetet. A legtöbbet a személyiségem érdekli a többi meg a szokasos :)
19)L
Ha a szexuális kategóriában válaszolok akkor minden válasz untán legalább hármat. Ha itt akkor alkalmanként kapok egyet. Ha valahol máshol, akkor pedig senki sem ír. :) Viszont magyom ritkán vagyok hajlandó válaszolni. Főleg amikor valaki nagyom "egyszerű" üzit ír. (Es most nagyon finoman fogalmaztam.) :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!