Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Lányok! Átlagban mennyi ismerkedős levelet kaptok itt naponta? És milyen jellegűeket?
Ne számítsuk ide a pénisz fotókat. :D
Kort írnál? Lekötelezel.
Én aktívkodni szoktam, sok kérdéshez válaszolok, de nagyon ritkán kapok üzenetet. Én is azt mondanám, hogy havi-kéthavi 1-2. A szexualitás kategóriát nagyon nem nézem, ezek szerint ott több sikerem lenne? :D
Amiket kapok, azok változóak, van a normális (vagy legalábbis, aki normálisan kezdi- pont volt a napokban egy, tök jól elkezdtük a beszélgetést, majd átváltott vallatásba, és kitalálta, hogy szeretné, ha a dominája lennék... most komoly?!), meg van, aki egyből a lényegre tér. Ez utóbbiak nagyon nem figyelik, hogy milyen kérdéshez milyen választ adok, látják, hogy nőnemű vagyok, és kész, elborul az agyuk, egyből írnak egy nagyon trágár szöveget, hogy mennyire meg...nának. Ezek egyből a tiltólistára kerülnek nálam.
23/N
Mostanában már szerencsére szinte semennyit. Régebben több volt, de nem hiányoznak kicsit sem.
Nekem a non plus ultrám egy plyan megkeresés volt, hogy megakarta venni a bugyim. Wáá...
Itt kb hetente 1-2őt, attól függ, mennyit használom az oldalt. Minél többet, annál többet kapok, de olyan 2 az átlag. Fenyegetést még többet kapok :DDDD
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!