Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Parom.hu-n nem lehet levelet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parom.hu-n nem lehet levelet küldeni?

Figyelt kérdés

Őszintén, felháborítónak tartom ezt! Regisztráltam, erre kiderül, levelet csak akkor tudok küldeni, ha VIP tag leszek. Nem szeretnék fizetni, mivel elég sok történetet hallottam már arról, hogy többet leemelnek, vagy vissza se tudod vonni, stb...egy éve voltam fent, akkor még 7 levelet lehetett egy hónapban küldeni.

El vagyok keseredve, mert csak azért regisztráltam, hogy egy kiszemelt pasinak írhassak. :/

2016. jan. 28. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Inkább a Paratlan.hu-t ajánlom, ott minden nap 2 személynek írhatok ingyen.

Viszont ha a kiszemelt krapek csak a Parom.hu-n van rajta, akkor kénytelen leszel fizetni. Vagy ha nem, hát akkor nem, végül is lehet, h nem őt szánta neked a sors.

2016. jan. 28. 18:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Van 7 ingyen levél még mindig, de ahhoz jó pár napig regisztrált tagnak kell lenned. Majd kapsz egy e-mailt, hogy mikortól küldhetsz ingyen levelet.
2016. jan. 28. 18:48
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen :) akkor várakozom :)

pedig hirtelen felindulásból törölni is akartam magam, de akkor nem teszem.

Remélem, azért nem egy hónapig kell várnom...

paratlan.hu-n is fent voltam, de ott csak úgy tudtam volna levelet küldeni, ha legalább 3 képet töltök fel magamról ( majd én küldök annak aki tetszik, ne nézegessen boldog-boldogtalan. :P

2016. jan. 28. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!