Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő hogy jut el arra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő hogy jut el arra a pontra, hogy késztetést érezzen arra, hogy ha Irnak neki, válaszoljon?

Figyelt kérdés
Nem tudom megérteni, már nem az első ilyen, hogy Irok neki, nem is bunkón, erre olyan választ ad egy rövid mondatba, mintha magát akarná megerősiteni, vagy lebeszélni, és akkor általánositva Ir egy olyan mondatot, hogy én túl rendes vagyok. és akkor ezek után már bármit tehetek, nem válaszol. Ennyire nem érdekli, hogy valaki érdeklődik Iránta, ennyire nem tart igényt egy ilyen kapcsolatra hogy magát is lebeszélje ?.
2016. máj. 2. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:
lehet farka van es nem akar lebukni
2016. máj. 2. 16:02
 2/8 anonim ***** válasza:
A társkeresőkön baromira egyszerű a hölgyeket válaszra bírni, mindössze annyi a dolgod, hogy külsőre a férfiak top 1%-ba tartozzál.
2016. máj. 2. 16:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha meg bunkó lennék az lenne a baj..
2016. máj. 2. 16:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem ugyan ezt csinálják. Írok nekik egy pár mondatos bemutatkozó levelet, erre 10-ből 8-an nem válaszolnak, 1 valaki ír egy "nem"-et, 1 valaki pedig írja ezt a "túl kedves vagy" dumát. Ha ronda vagy kár erőltetni az ismerkedést. Elárulom neked, hogy nagy valószínűséggel ronda vagy, mert azoknak szoktak ilyen túl kedves dumával jönni. Egyszerűen csak nem akart nagyon megbántani, ezért nem írta le neked az igazat.
2016. máj. 2. 16:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert nem a te leveledre vár egész nap. Lehet ír még neki 10 másik. És mindd kérdezheti magától "miért nem válaszol". Csak! Mert olyan kedve van!
2016. máj. 2. 17:09
 6/8 A kérdező kommentje:

:D szerintem meg csak puszta általánositás, kialakult már náluk évek során a mérce, Rossz vagy jó, Mint ha csak sima hétköznapi dolgok lennének, kaja lenne, Nem szereted a töltött káposztát, ezért aztmondod sz.r és soha többet meg sem kóstolod, viszont a csokit annál inkább,

Gazdag vagy, vagy csak sima alkalmazott,

Kidolgozott a teste és pont ott van a tetkója a csávónak ahova gondolják, és attól hü de olvas a nők gondolatába milyen szexi, vagy tuti volt már nője, és tud bánni velük, vagy úgy áll a haja hogy a legújabb trendet kövesse, na akkor nedvesednek és arra minden szépet mondanak.

Ha én is csak Ferrárikat akarok észre venni az utcán akkor csak azt veszem észre, amiből persze nincs sok. ezér tépik egymást, és akkor ugye mutogatnak mintha mi lennénk a hibásak. Ha nincs nőd azt gondolják meleg vagy, azt mondogatják h mennyi töketlen önbizalom hiányos pali, igen ám de ha odamész hozzá, felvállalod, azt senki nem veszi észre.

Azt is meglehet figyelni kiirod kérdésnek hogy: Nők milyen férfiak jönnek be ? 1. kevés válasz érkezik, Azért mert nem érdekli őket a téma, nem gondolkoznak rajta napi szinten.Nem tudják.

2. Nem merik bevallani, ezért inkább olyan egyszerübb szavakat használnak hogy, Figyelmes, kedves, megértő, tisztelettudó stb.. Mert tudják, ha bevallanák milyen gáz lenne hogy mindenki elküldené őket a francba. Persze mind ettől függetlenül Irhat a kérdésre a Tini korosztály is akik még álom világban élnek. De valamivel "felnőttebb" réteg kevesebb aki Ir.

Az is érdekes ha nővel látnak egyből kinyillik a csipájuk, egyből odajönnek észrevetetni magukat. Én majd ezekután azt fogom csinálni velük hogy valami nem túl szép lánnyal leszek és csak azért is ha odajönnek elküldöm őket a francba, de azért az orruk elé is megyek hogy Hahóó itt vagyok nem kellek.

Mert hogy kb ugyan ezt csinálják

2016. máj. 2. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit írhatsz, nekem még sosem írtak vissza ilyesmit, hogy túl kedves lennék.. Pedig 10-ből 7 visszaír. Az más kérdés, hogy a 7-ből 5-nél a beszélgetés megszakad igen hamar.

Személyeset kell írni, ötleteset. Nem túl hosszan, de azért legyen 3-4 valamicske mondat. Mondj neki olyat, amit valószínű más még nem. De ne trollságot. Hanem valami őszintét.

A túl teátrális, szentimentális szöveg, a túlzott bókolás visszájára sül el. A hosszú üzenetet te sem olvasnád el, illetve egy csomó gondolatod lenne kapásból a nőről és hagynád... A rövidre meg a fene sem válaszol, mert még arra sem vette az energiát hogy kitaláljon pár sort.

Az, hogy hogy nézel ki az más kérdés. Az nem a visszaírást javítja, hanem a beszélgetés minőségét illetve hosszát.

Ja és persze tudni kell a kategóriát, akire ráírsz. Valamicskét azért hasonlítson arra, amit te is képviselsz a képeid alapján. Mert hiába vagy autóversenyző és magas szikár, ha a képeiden csak az arcod látszik, amint ül egy asztalnál és belenéz a kamerába.

2016. máj. 2. 22:29
 8/8 A kérdező kommentje:
na igen, hasonlót tapasztalok, az a másik.. h félbe szakad, most is pont egy olyan példa volt erre.. beszélgetünk, örülök hogy végre juthatunk valamire, váltunk pár levelet, kérdezek, erre semmi válasz azóta se.. Ilyenkor el nem tudom képzelni hogy Mi megy végbe ilyenkor egy Lány fejébe vagy mi történik.. hogy csak igy egy kapcsolat közepén fogja magát és kivonja magát, mintha nem is érdekelné. hmm nemértem az ilyet. Viszont nem mondasz hülyeségeket, mind jó amit Irtál utolsó!
2016. máj. 2. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!