Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem erzek kesztetest parkapcsolatra?
Sziasztok,
22 eves srac vagyok. Az elso komoly kapcsolatom 1 eve ert veget, majdnem 3 evig tartott. Azota futo kalandjaim voltak, es 1-2 kisebb fellangolas, az utobbi idoben azonban nemhogy a parkapcsolatok, de az az erzes se hianyzik, hogy odamenjek egy lanyhoz mondjuk egy szorakozohelyen es fuzzem, esetleg hazavigyem. Sokkal inkabb erdekelnek a celjaim, emellett azonban jol esne neha osszebujni valakivel, meg ilyesmik, de ha a kotottsegekre gondolok akkor leginkabb az idohiany miatt elijeszt az egesz.. Ez mitol van? Meg fog valtozni? Mert ugy erzem hogy egyaltalan nem, tulsagosan sokat hajtok ahhoz a hetkoznapokon, igy nem marad idom hasonlo dolgokra.. Neha azt is gondolom, hogy ha lenne idom, akkor se ereznek ilyesmi ,,hajlamot".
Elnezest kerek a bonyolult megfogalmazasert, remelem azert ertheto a kerdesem:)
szerintem vannak ilyen korszakok az ember életében, legalábbis az enyémben is jelenleg ez a helyzet, plusz az összebújós részt megoldom egy "extra baráttal" de többet nem akarok az embertől, és ő se tőlem, most jobban érdekelnek engem is a céljaim minthogy felszedjek egy pasit, na meg egy kapcsolatra időm se lenne.
Eljön majd az az idő amikor megint vágyni fogsz egy bnőre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!