Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor, hogy lehet korrektül megmondani mégsem szeretnék kapcsolatot vele? (csak az válaszoljon aki elolvasta a leirást)
Jelentem, én kínkeservvel átrágtam magam a szövegen.
Te ne haragudj, de ez EGY mondat? --->
"Ami kivágta a biztositékot randi 5let elvileg elmegyek érte felveszem elviszem városba ott .... hazaviszem, erre kitalálta menjek ökomenikus napra misére elsö randi gyanánt ahol gondolom ö szolgál én meg nézhetem,tudom bunkónak tartotok de nekem gáz hogy nincs saját szobája, ö nem jön ide okés lány én járjak utána, de ha ott vagyok nála semmi kettenlétre nincs lehetösség, elvágnám én náluk a fát meg elbeszélgetnék én anyukájával tesojával néha néha na de sose legyen semmi összebujás vagy közös filmezés,vagy menjek érte hozzam el valahova, ide azért nem mert az 210 km lenne oda vissza hetente az sok ritkább találkozó meg nem kapcsolat."
Ha a magyartanárod lennék, élve elásnám magam szégyenemben. Tanulj már meg írni, ember!
Mi a kérdés egyáltalán? Csak annyit tudtam kihámozni az egészből, hogy tetszik neked egy lány, de féltékeny vagy a papra, akinél dolgozik.
Legközelebb olvasd el újra, mielőtt elküldöd és valahová tegyél már vesszőt meg pontot, mert ez így ömlesztve iszonyatos.
De a kérdésedre válaszolva: szerintem úgy mondd el neki, ahogy leírtad. Ez a legegyszerűbb és legkorrektebb tőled. Főleg, hogy te magad is látod és tapasztalod, hogy van sokkal egyszerűbb "módja" a párkapcsolatnak.
Szerény véleményem az, hogy nem fogja túlzottan megrázni a dolog, úgy vélem, hogy ő a papot, a felekezetet és minden ezzel járó dolgot tekinti családjának és kapcsolatának, ez volt és lesz is az elsőszámú az életében (első randi egy ökumenikus mise nap? hát érdekes). Ha kapcsolatot kezdenél vele, egy idő után - mivel ő nagyon bele van ebbe épülve - úgyis törvényszerűen szakítás lenne a vége. Jobb hagyni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!