Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj a Tinderrel?

Figyelt kérdés
Még ősz környékén használtam huzamosabb ideig, akkor jó volt, akadt sok match is, minden jó. Most nemrég újra letöltöttem, két hét alatt 0 match. Változott valami az applikációban? Valami olyasmire gondolok, hogy valamiért nem dob fel engem a felhasználóknak.

2016. máj. 2. 20:52
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Valaki tapasztalt már ilyet?
2016. máj. 2. 20:52
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a Tinder?
2016. máj. 2. 20:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen, ha épp magam alatt vagyok vagy rossz a hozzáállásom, senki sem lájkol. Valahogy még így is megérzik, tiszta X-Akták :D Az egyik haverom, amikor összejött a mostani nőjével, aznap valami 3x annyi lájkot kapott, mint korábban bármikor :D
2016. máj. 2. 20:57
 4/12 anonim ***** válasza:
basxóapp
2016. máj. 2. 20:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az a baj, h fiú vagy. Ez az app szexről szól leginkabb, erre a lanyok is rájöttek. Igy csak a legjobbakat fogjak választani, s valószínű ez nem te vagy.
2016. máj. 2. 23:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Az, hogy egy rakás szar!
2016. máj. 2. 23:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Az, hogy egy rakás szar!
2016. máj. 3. 00:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom.. Pasikent is ha új városba utazom es bejelentkeztek , percek alatt összejön 10+ match ... Van ami komolyabb,van amikor komoly kapcsolatot keres a lány es nem lépünk tovább (sajnos sokan félreértik ezt a platformot) ...
2016. máj. 3. 03:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Kamuból felregeltem egy "jó pasival" (nem a macsó). Arra is sz.rnak nagy ívben. Max napi egy, de az is inkább az alsóbb kategória, pedig válogatás nélkül küldök mindenkit jobbra. SuperLike nem jön vissza, én nem tudom mi van, de ekkora bug a földön nincs.
2016. máj. 3. 09:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát, nekem percek alatt 10+ tuti nem lesz, mivel vidéken élek egy kis községben, de mikor először használtam napi 1-2 mindig volt. Most viszont 2 hétig semmi. Ez azért elég fura...
2016. máj. 3. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!