Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb férfinak szinte semmi elvárása nincs egy nőtől, a legtöbb nőnek viszont horrorisztikusan sok elvárása van egy férfitől?
Hadd kérdezzem meg, kérdező, szerinted melyik a jó? Az szerinted jó, hogy egy pasinak nulla elvárása van, és azért akar velem összejönni, mert épp én álltam ott? Azért érezzem már, hogy van valami értelme, hogy engem akart barátnőnek. Mondjuk sokan barátokat is így választanak, hogy a másik épp ott volt...
Amúgy meg sosem értettem ezt a jellegű kérdést itt a fórumon. Szerintem ez inkább a férfiakról mond el valamit.
"de 99%-otok már a veletek szemben támasztott "őszinteség" tényezőnél elbukik."
ha ezt egy nő írta volna, most azzal jönnél, hogy nem kellett volna mind a 100%-ot kipróbálni.
" #35 Az itt felsoroltak nagy része alap kellene, hogy legyen minden embernél,"
Bírom, amikor így csapják le az érvet. Ezt a nők is mondhatják, hogy az elvárásaik alap dolgok is lehetnek. Sőt, mondok olyat, hogy aztán hülye p.-nak leszek kikiáltva, de én nem is barátkozom olyan emberrel aki ennek nem felel meg, nem hogy járjak vele.
Méghogy a férfiaknak szinte semmi elvárása nincs:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
" Összefoglalva: az se jó, ha vannak elvárásai a férfiaknak, meg az se, ha nincsenek. Bármit is csinálunk, az eredmény ugyanaz: minden férfi disznó."
Miért mosol össze más válaszolókkal? Az jó, ha egy pasinak vannak elvárásai. legyenek is, legyenek mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!