Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb férfinak szinte semmi elvárása nincs egy nőtől, a legtöbb nőnek viszont horrorisztikusan sok elvárása van egy férfitől?
Figyelt kérdés
Természetesen most a társkeresés terén értem ezt.2016. dec. 28. 19:54
31/50 anonim válasza:
Hát haver, veled tènyleg bajok vannak. Erre már mást nem tudok mondani...
32/50 Kenzo Tenma válasza:
Mindenkinek lehetnek elvárásaik, szerintem neked is vannak, csak a sikertelenség beszél belőled. Nekem is vannak elvárásaim, persze nem túl irreálisak, az nem tesz jót.
33/50 anonim válasza:
Keleket- és Közép-Magyarországon inkább fordítva kéne kérdezni.Itt aztán vannak olyan igények,hogy normális ember 2 nappalt és éjszakát röhög rajta,nem,hogy arra bíztassa a másikat,hogy ne adja alább az igényeket.Mondjuk nőből is ismerek olyat,akit 1-2 alkalommal majdnem körberöhögtem az elvárásai miatt.
34/50 anonim válasza:
Még hogy nincsenek elvárásaik?
Eleve ne legyen Donna Tonna, értelmes legyen, tartsa el magát, de ne legyen okosabb és és többet se keressen, mert akkor megy össze a pénisz méret.
Mindeközben a háztartást is lássa el, mert ezek a szuper pasik nem hajlandók mosogatni és felmosni :) Hát köszi :)
35/50 anonim válasza:
36/50 anonim válasza:
#35 Az itt felsoroltak nagy része alap kellene, hogy legyen minden embernél, férfiaknál és nőknél egyaránt, de nőből valóban nagyon kevesen felelnek meg mindezeknek. Ezenkívül szinte mind olyan elvárás, ami nem a genetikán múlik, és tud rajta változtatni az illető, nem úgy, mint a tipikus női elvárások (magas, jóképű, nagyfarkú).
37/50 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Igen, tényleg a nőknek vannak nagy elvárásaik... :D
38/50 anonim válasza:
39/50 anonim válasza:
Bocs, de a kèrdès önmagàban is hülyesèg.
40/50 anonim válasza:
36. Némelyik ja, de most attól lenne rosszabb egy lány, hogy műkörme van vagy tetovált? Vagy mert nem szeret kertészkedni? Mondd már meg, hogy ezek egy PÁRKAPCSOLATBAN mit számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!