Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb férfinak szinte semmi elvárása nincs egy nőtől, a legtöbb nőnek viszont horrorisztikusan sok elvárása van egy férfitől?
Figyelt kérdés
Természetesen most a társkeresés terén értem ezt.2016. dec. 28. 19:54
21/50 anonim válasza:
#17 Őszinte nővel speciel még én sem találkoztam.
22/50 anonim válasza:
Szia kedves 21-es, örülök, hogy megismertelek (nem).
Most már elmondhatod magadról, hogy találkoztál fajunk egy egyedével.
23/50 anonim válasza:
"Szinte semmi elvárása nincs"
Na itt kaptam röhögőgörcsöt.
24/50 A legrosszabb válasza:
#20: Mert nincs egyensúlyban a két nem által támasztott elváráshalmaz. Szerinted nem nevetséges, amikor olyan kritériumokat támasztotok, hogy "nekem kizárólag barna szemű, barna hajú pasim lesz"? Á, mit sem számít, hogy a zöld/kék/szürke szemű és vegyes/szőke/vörös/fekete hajú férfiakat, konkrétan a férfiak kb. további 60-70%-át zárjátok ki. De csak sóvárogjatok a barna szemű, barna hajú pasikák után. Elképesztő, mennyire máshogy gondolkodik nő és férfi az elvárásokról.
25/50 anonim válasza:
Elvárás halmazok?
Meg mi ez az ódai magasságú túlzás, hogy mindenkinek csak barna hajú, barna szemű férfiak kellenek? Ezek honnan jönnek? :D Mert a Marinak meg a Rozinak is olyan hapija van? :D
Oh please :D
26/50 A legrosszabb válasza:
Gúnyolódhatsz a tényeken, attól ez még tény marad.
27/50 anonim válasza:
Igen, 1000 nőböl egy ha olyan, de amúgy van ilyenbe férfi is. nem èrtem miért kell ilyen h lye példákat felhozni, valami nagyon nagy gond van veled. De persze mindig a másik a hibás, hogy "túl nagy elvárásai vannak" vèletlen se veled van a baj, hogy már ilyen túlnyúzott pèldákat is felhozol, kedves 36%-os. Látszik hogy jobbat nem tudsz kitalálni, ès kínodba már ilyen nevetsèges dolgokkal rukkolsz elő.
28/50 anonim válasza:
Szőke hajú, zöld szemű párom van. Köszönöm, hogy ráébresztettél, hogy csak a barna hajú barna szemű férfiak tetszenek és nekik adok csak esélyt. Megyek és szakítok is emiatt. Ja, nem.
29/50 A legrosszabb válasza:
Ah, a szokásos "boldog párkapcsolatban élek, de GYK-n oltogatom a szerencsétlenebbeket, mert imádom őket beletaposni a sárba, csak mert nekem pasikám van, és ettől én félistennek képzelem magam, bibibi" típusú dedós felhasználó. Veletek is kb. ennél a pontnál szoktam lezárni a vitát.
30/50 anonim válasza:
Mutass már egy olyan pasit akinek nincsenek elvárásai:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!