Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb férfinak szinte semmi elvárása nincs egy nőtől, a legtöbb nőnek viszont horrorisztikusan sok elvárása van egy férfitől?

Figyelt kérdés
Természetesen most a társkeresés terén értem ezt.
2016. dec. 28. 19:54
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
85%
Persze, semmi elvárás, csak nézzen ki jól, legyen okos, (de ne túlzottan, pont amennyire kell, különben vagy sérti az önbecsülèseteket, vagy egy "tipikus buta liba" nőci lesz) nagy mellekkel, jó fenékkel, legyen egy konyhatündèr, legyen vicces, de ne vigye túlzásba, Ne legyen prűd fap*na ,de ha több pasival feküdt le, mint ti csajjal, akkor már rib nc... stb stb soroljam mèg? :)
2016. dec. 28. 20:16
 12/50 anonim ***** válasza:
71%

8-as, a hülye is látja, hogy mi miatt picsog a kérdező.

Brühühü de gonoszak a nők, hogy elvárásaik vannak!

Neked is vannak, csak nem vállalod fel, mert félsz hogy betámadnak miatta.

2016. dec. 28. 20:18
 13/50 anonim ***** válasza:
89%

Egyrészről marha nagy gond, ha semmilyen elvárásod nincs, és minden nővel összejönnél, akinek van puncija, igen, óriási gond.

Másrészt ha meg akarsz felelni a nőknek, akkor építsd fel magad annyira, hogy megfelelj nekik. Nem kell mindegyiknek topmodell, aki izmos, marha sok pénze van, és bunkó farok.

Viszont ha így gondolod, akkor meg hozd ki azt, amit szerinted meg tudsz csinálni. Adottságaidon nem fogsz tudni változtatni, de lehetsz fitt. (Ez tetszik a legtöbb nőnek és nem a felfújt szteroid manó). Tanulj, csinálj egy jó vállalkozást, és lesz ok pénzed, egzisztenciád. A nőknek nem feltétlenül azért vonzó egy ügyvéd mert sok pénze van, hanem mondjuk azért, mert 27 éven át tanult azért, hogy ügyvéd lehessen, és azért ez sok mindent jelent. Elhivatottságot, fegyelmet, és kitartást, ami tény, hogy vonzó. Emellett persze, jó, ha jól élsz, mivel arra lehet tervezni mondjuk egy családot, és azért ez sem hátrány. Az hogy minden nőnek bunkó gyökér kell, az úgy ahogy van nem igaz. Valakinek az kell, de őket kell kikerülni, hidd el, ránézésre látszik. Szóval építsd fel magad, én is még építem, én se vagyok az út végén, de sokat tettem, és erre büszke is vagyok, hogy nem csak ültem és sírtam, hanem járom a saját utam, és remélem nemsokára elérem a céljaim. 23/F

2016. dec. 28. 20:19
 14/50 anonim ***** válasza:
87%

A nő legyen:

-Nőies, de ne túl nőies

-Divatos és csinos, hogy a haverok előtt tudjatok menőzni- DE ne legyen plázaringyó, mert az de gáz

- Legyen "természetes szépség", ami alatt bár nem tudok, többnyire a natúr hatású, nettó fél óra alatt elkészülő sminket értitek

-Legyen sportos, de ne túl sportos, ezzel párhuzamosan, "törődjön magával", de ne töltsön sok időt edzőteremben, kozmetikusnál stb...

-Legyen okos, de nálatok semmiképp ne legyen okosabb

- Dolgozzon, keressen jól, de nálatok azért kevesebbet.

- Legyen konyhatündér, de anyátoknál ne főzzön jobban

Amúgy, ez csak hülye általánosítás, tudom.

mindjárt megkapom, hogy femináci vagyok, de kérdező, ne álszenteskedj. Olyan, hogy "nincs elvárás", sehol sincs :)

2016. dec. 28. 20:20
 15/50 A legrosszabb ***** válasza:
19%
#12: Valóban vannak olyan elvárásaim, ami minden nőnél default tulajdonságnak kéne lennie, de 99%-otok már a veletek szemben támasztott "őszinteség" tényezőnél elbukik.
2016. dec. 28. 20:41
 16/50 anonim ***** válasza:
32%
Nagyon jó nektek. Évekig elvagytok az elvárásokkal, azok taglalásával. Mi, mint egyszerű emberek, csak egyszerűen, szeretjük egymást a párommal. Na de, nekünk elég ennyi is.
2016. dec. 28. 20:43
 17/50 anonim ***** válasza:
77%

99%, minek a 99%-a?

Az országé, a bolygóé?

Miért állítasz hülyeségeket, ha nem vagy tisztában a valósággal?

2016. dec. 28. 20:44
 18/50 A legrosszabb ***** válasza:
24%
#17: Problémamegoldásként te mit tartanál megfelelő lépésnek?
2016. dec. 28. 20:48
 19/50 anonim ***** válasza:
90%
Mindenkinek van elvárása a másik felé,aki azt mondja,hogy nincs az hazudik, azaz magát talán áttudja verni,minket már kevésbé. Azt most hagyjuk,hogy kinek mik az elvárásai,mert ennek millió féle változata lehet embertől függően.
2016. dec. 28. 20:49
 20/50 anonim ***** válasza:
90%

Én találjak ki problémamagoldó lépést?

Nem nekem fájnak az elvárások, hanem neked...

2016. dec. 28. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!