Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb férfinak szinte semmi elvárása nincs egy nőtől, a legtöbb nőnek viszont horrorisztikusan sok elvárása van egy férfitől?
Figyelt kérdés
Természetesen most a társkeresés terén értem ezt.2016. dec. 28. 19:54
1/50 anonim válasza:
Mikor fejezitek már be ezt az örökös p..csogást? Mi a célotok ezzel amúgy, leírjátok és majd rátok ír egy nő, hogy mennyire tetszik neki a nőgyülölő bicskanyitogató stílusotok? Vagy a "ha nekem nem jó, másnak se legyen" mentalitás alapján működtök?
2/50 anonim válasza:
Ó, a férfiaknak is rengeteg elvárásuk van, csak szeretik azt mondani, hogy nincsenek elvárásaik, csak azért, hogy lyukhoz jussanak. :-)
4/50 A legrosszabb válasza:
#1: És ti azt, hogy minden titeket ért kritikára rögtön előhúzzátok a "nőgyűlölő" kártyalapot? Nekünk meg mondjuk ez az unalmas.
5/50 anonim válasza:
Miért, aki 0-24-ben a nőket szidja és oltogatja az nem az?
6/50 anonim válasza:
nekem elég durva elvárásaim vannak férfi létemre.
kivétel erősíti..?
7/50 anonim válasza:
Nem tudom... Nekem nincsenek nagy elvárásaim. Mégis sikerül mindig pofára esnem. Nem is próbálkozom kapcsolattal egy jó ideig!
8/50 A legrosszabb válasza:
#5: A kérdező oltogatta akár egy másodpercig is?
9/50 anonim válasza:
Mert ha egy férfi azt várja el, hogy a nő normális és intelligens legyen, már rögtön kevesebb nő felel meg neki, mint annak a nőnek, akinek jóképű, magas, izmos, gazdag, nagyfarkú, lepedőakrobata férfi kell.
10/50 anonim válasza:
Én nem is kezdenék olyan férfival, akinek semmi elvárása nincs a partnere felé, mert az csak lyukat keres, nem társat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!