Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit várnak el ismerkedéskor egy 30 év körüli férfitől?
őszinte, nyílt, egyenes, tisztelje a másikat, hűséges, becsületes, kompromisszumra kész legyen, álljon ki magáért, tudja, hogy mit akar
bár ez nem tulajdonság, de számomra fontos: ne cigizzen és ne igyon alkohol; legyen az egészséges életmód híve és legyen hajlandó egy kis mozgásra is
ne legyen egoista, önző, önbizalomhiányos
Ezek teljesen normális elvárások, szerintem a legtöbb férfi azért ezt tudja teljesíteni. :)
A cigizéssel én is egyetértek, nem bírom elviselni, ha egy nő cigizik. Az alkohollal toleráns vagyok. Persze nem azt jelenti, hogy hétvégente mindig részegen kell feküdnie valahol, de azért néha egy kis borozgatás, kis pezsgő azért jót tesz. :)
Ami nálam egybõl kiveri a biztositékot ha zero lelkesedést mutat valaki. Rengeteg férfi imádja magyarázni mennyire nehéz kapcsolatot találni mert esélyt se kapnak. Mindezt unalmas, monoton hangon kb ráfeküdve a kávézó asztalára majd a következõ fél órában egy kérdést se tud feltenni.
-Tarsd fenn a beszélgetést és reagálj a mondataira.
-Ne sajnáltasd magad és ne tûnj olyannak mint aki nõgyûlölõ,depressziós vagy ellenkezõleg nagyon bugyiba mászó.
- Ne fetrengj az asztalon vagy éreztesd máshogy, hogy tulajdonképpen semmibe veszed a másikat mint beszélgetõ társat, mint embert vagy mint nõt.
Az érzelemkimutatás valóban fontos, de sokan ott is el tudják rontani, mert túlzásba viszik már a legelején. Pl. mikor már az első randi végén szerelmet vall valaki, mikor még alig ismeri a másikat.
A helyesírás láttán néha én is megfeszülök. :D Pedig az ember azt gondolná, hogy az az alapműveltség része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!