Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedéskor ezt kijelenti az baj?
Na, pont a legnagyobb feminizmus azonnal sovinisztát kiáltani, még az ilyen ügyekben is ahol nem erről van szó, hanem simán csak "Turbó Tivadar" rinyált kicsit, hogy "Héder Hanna" szerinte kicsit sokat lustul. De hogy ebben mi is a sovinizmus az jó kérdés. Bár manapság már az is annak számít, ha a férfi meg mer szólalni.
Engem zavarna, nem az, hogy lustának nevez (mert kicsit az vagyok, tisztában vagyok vele), hanem az, hogy már előre parancsolgatni akar és feladatokat kiosztani.
Bár egy ilyen kijelentésnél a hangsúly is sokat számít. Megfelelően hangsúlyozva még pikáns gondolataim is támadnak, ha a párom olyasmit mond, hogy ad nekem tenni valót. A lusta dög jelzőt sem veszem magamra, ha olyan a hangsúly.
Kapcsolat kezdetén vagy, nem egy 30 éves házasság megmentése a cél... ott még megértem. De te rögtön az elején akarod elszúrni.
OFF: egyébként nem vagy lusta!!! Egyszerűen más az életritmusod, más az igényszinted. Majd ha úgy érzed, megcsinálod! Könyörgök, ne magad hibáztasd már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!