Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ismerkedéskor ezt kijelenti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedéskor ezt kijelenti az baj?

Figyelt kérdés
Kicsit furcsának találtam azt, hogy a pasi akivel ismerkedek azt mondta lusta vagyok (munka előtt kb 1 órát csináltam itthon valamit, igaz ez nem sok). És hogy ő többet adna nekem tennivalót. Az ok hogy lusta vagyok egy kicsit, de ezt nem kellene nekem igy megmondania szerintem.
2016. nov. 13. 21:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Van egy tisztaságmániás ismerősöm, aki még az életben nem takarított. Na ő mond ilyeneket.
2016. nov. 13. 21:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor baj, ha ezek után lesz folytatás. Egyébként nem baj, hogy időben kiderült, mekkora hímsoviniszta bunkó, és időben ki tudod dobni, mielőtt több idődet rabolja.
2016. nov. 13. 21:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Amúgy igaza van. Hozzá képest meg főleg lusta vagyok mert ő pörgős. Szorgalmas, segit otthon.. Nem tudom, a többi dolga tetszik csak ez hagyott bennem egy kis kételyt.
2016. nov. 13. 22:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megvan a válasz,nincs semmi keresnivalótok egymás mellett. Ő ugráltatna,te meg nem tudnál ugrálni és nem is kell.
2016. nov. 13. 22:14
 5/11 anonim ***** válasza:
25%

Na, pont a legnagyobb feminizmus azonnal sovinisztát kiáltani, még az ilyen ügyekben is ahol nem erről van szó, hanem simán csak "Turbó Tivadar" rinyált kicsit, hogy "Héder Hanna" szerinte kicsit sokat lustul. De hogy ebben mi is a sovinizmus az jó kérdés. Bár manapság már az is annak számít, ha a férfi meg mer szólalni.

2016. nov. 13. 22:32
 6/11 anonim ***** válasza:
55%

Engem zavarna, nem az, hogy lustának nevez (mert kicsit az vagyok, tisztában vagyok vele), hanem az, hogy már előre parancsolgatni akar és feladatokat kiosztani.

Bár egy ilyen kijelentésnél a hangsúly is sokat számít. Megfelelően hangsúlyozva még pikáns gondolataim is támadnak, ha a párom olyasmit mond, hogy ad nekem tenni valót. A lusta dög jelzőt sem veszem magamra, ha olyan a hangsúly.

2016. nov. 14. 00:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Na ezt az ürgét most azonnal tedd lapátra. Amelyik már ilyenkor ilyet be mer szólni, az egy zsarnoki ugráltató lesz a kapcsolat későbbi szakaszában. Mi az, hogy többet adna tennivalót?????!!!!! Ha valami nem tetszik neki, ott a két keze, csinálja meg ő. Nem vagy a csicskája.
2016. nov. 14. 20:20
 8/11 anonim ***** válasza:
ha itt felszáll a rózsaszín köd, ráéredsz mekkora baj van.
2016. nov. 14. 20:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Ő nem lusta, sőt nagyon aktiv. Tudok valamit tenni, hogy ezt a dolgot megmemtsem? Mert amúgy jó fej, kicsit nyers a modora de a szive jó(nak tűnik). Én is megmondom neki amúgy "a magamét" sokszor viccelve, néha komolyan de arra vigyázok ne sértsem meg. Pl csicskáztatást semmikép nem viselem el de valahogy ezt tudatni kellene.
2016. nov. 14. 21:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Kapcsolat kezdetén vagy, nem egy 30 éves házasság megmentése a cél... ott még megértem. De te rögtön az elején akarod elszúrni.

OFF: egyébként nem vagy lusta!!! Egyszerűen más az életritmusod, más az igényszinted. Majd ha úgy érzed, megcsinálod! Könyörgök, ne magad hibáztasd már!

2016. nov. 14. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.