Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak ismerkedéskor számít a nő fizetése?
Figyelt kérdés
Az aki jobb helyzetű hasonló szintű párt keres vagy őt nem érdekli a pénz? És aki esetleg kevésbé keres jól annak nem furcsa ha a nő keresete nagyobb?
21/L
2016. okt. 14. 10:47
1/7 anonim válasza:
Én egyetemre járok, szóval fizetésem sincs. Simán ismerkednék egy jól kereső nővel is akár.
Csak az összeköltözéssel lennének problémák, hogy addig nyilván várnia kell, amíg nem lesz nekem is fizetésem.
2/7 anonim válasza:
Ezt általában csak a nők szokták nézni ,hogy mennyi a pasas fizetése....
3/7 anonim válasza:
Társkeresésnél nem a nő fizetése számít nálam, hanem a körülményei. Elsősorban gyerekei, ha vannak. Annál nagyobb pénzszivattyú nincs, egy szerető anyuka, aki mindent megad a gyerekeinek, és nem néz semmit.
4/7 anonim válasza:
Igen. Azért csak jó tudni, el tud-é tartani, vagy nyomorogni kell mellette.
5/7 anonim válasza:
Nem, ez csak a nőket érdekli. Nekem csak az a fontos, hogy dolgozzon, ne velem akarja eltartatni magát.
7/7 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem mérvadó, vannak sokkal fontosabb dolgot Mint a leendő pénztárcájában turkálni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!