Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akarok hosszútávra tervezni a nőkkel ezt hogyan tudassam velük mondjuk ismerkedéskor?
A legegyszerűbb, ha őszintén, így megmondod.
"Ne haragudj, semmi baj sincs veled, de én nem akarok komoly kapcsolatot, viszont egy kötöttségek nélküli viszonyt szívesen fenntartanék veled a továbbiakban, ha ez nincs ellenedre".
Esetleg még tedd azt is hozzá, hogy nem kizárólag vele nem akarsz komolyabbat, hanem egyáltalán senkivel. Így nem érzi magát kirekesztettnek.
Ja és ne felejtsd el azt sem, hogy
"Azért mondom ezt neked már az elején, mert nem akarlak átverni és inkorrekt sem szeretnék lenni".
:DDDD
Mindig kidumálom magam :D
De amúgy nő vagyok, szóval én kevésbé kerülök a te helyzetedbe :D
Egyébként a másik oldalon én esküszöm örülnék, ha velem szemben valaki korrekten így elmondaná, hogy mit akar.
Ez nem sértő, nem tiszteletlen, hanem őszinte.
Így ha én ezek után rózsaszín p*csává változok és azt hiszem szerelmes belém, akkor hülye vagyok, nem áldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!