Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem akarok hosszútávra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akarok hosszútávra tervezni a nőkkel ezt hogyan tudassam velük mondjuk ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
Csak néha beugranák hozzájuk látogatóba olyan visszajáró vendég lennék.Lehet így bármi is? Nem akarok bántó lenni velük szemben csak nem tudom hogy tálaljam.
2016. okt. 1. 23:40
1 2 3 4
 21/38 Titusztitusz ***** válasza:
7%
Pl.csináld úgy,hogy azt mondod az illető hölgynek:"Tetszel nagyon,jó is veled lenni,de még gondolkoznom kell azon,hogy tervezzek-e hosszútávra is"...
2016. okt. 2. 11:20
 22/38 A kérdező kommentje:
Nem ku...át keresek félre ne értsétek ,én ilyen beállítottságú vagyok nem a szerelmet keresem.Jól akarom csak magam érezni és szerintem így jobb sokkal egy kapcsolat.Ha az elején tisztázva van minden abból baj nem lehet, de nem akarom ismételni magam.Én így fogok keresni.
2016. okt. 2. 13:01
 23/38 anonim ***** válasza:
5%

igazából ez egy fura dilemma.

mert ha előre közlöd ezt,akármilyen szépen és korrekten adod elő,akkor annyi,nem fog veled lefeküdni,mert egy ilyen kijelentés megtöri a flörtöt,megtöri a vonzalomkeltést,esetleg leminősítve is érezheti magát e miatt a nő.

ezért garantáltan nem fog lefeküdni veled ha friss az ismeretség.

ha totálisan korrekt akarsz lenni,de dugni is akarsz,akkor a dugás után közlöd ezt a nővel...aki valószínűleg röhög majd egy jót,mert észre fogja venni,hogy begyakorolt előadást lát,meg azon is röhögni fog,hogy te ennyire továbbgondoltad ezt.

2016. okt. 2. 13:52
 24/38 A kérdező kommentje:
Még a du..ás előtt közölni fogom vele ,nem pedig utána.Nincs itt semmi begyakorolt előadás ,kicsit félreértelmezted szerintem a dolgokat,vélhetően nő vagy mert elég negatívan nyilvánultál meg a kérdésemmel kapcsolatban.
2016. okt. 2. 14:03
 25/38 anonim ***** válasza:
5%

nem.

férfi vagyok,és elképzelni sem tudnék olyan helyzetet,hogy egy ekkora öngólt lőjek magamnak a tuti dugás előtt amivel az esetek 99%ban azt érném el,hogy nem jön össze e miatt a dugás mert kitáncol a nő.

a másik meg ha frissen csíped fel és a felé halad a dolog,hogy elsőre sikerül megfektetni,akkor is totális felesleges ezt így a nő orra alá dörgölni,mert miből feltételezed te azt,hogy többet akar egy numeránál attól akit előtte 1 órával ismert meg?

lehet ezért érezted elítélendőnek tőlem a kérdésben vázolt fajta hozzáállást.

2016. okt. 2. 14:08
 26/38 A kérdező kommentje:
Mert a nők mindig valahogy többet akarnak,és nem hinném hogy a nők 99% kitáncolna mert vannak olyanok akiknek ez teljesen megfelelne.Nem kell mindig a megszokott felállás tudod ismerkedés rózsaszínköd leszállása később pedig a viharfelhők gyülekezete úgyis meg fog jelenni és abból jönnek majd a bajok.Lazán kell venni és kezelni a dolgokat lehet így is fenntartani egy kapcsolatot.Lehet neked ez új ,bár férfifejjel nem tudom hogy miért látod benne a rosszat általában a nőknek szokott ez kicsit furán hangzani.
2016. okt. 2. 14:28
 27/38 anonim ***** válasza:
Van olyan nő, aki nem táncolna ki (mert lehet, hogy pont olyan időszakát éli, vagy eleve ő is olyan, hogy nem akar elköteleződni), de van, aki meg erre nem vágyik, és becsapva érzi magát, ha csak egy lyuknak használták, és te leszel a szemét, ha ezt elhallgatod, hogy neked nem kell több.
2016. okt. 2. 16:16
 28/38 A kérdező kommentje:
Még ha ilyen kapcsolatot szeretnék akkor is a nőt látom benne és nem a lyukat.
2016. okt. 2. 16:39
 29/38 anonim ***** válasza:
45%

Írtátok itt többen, hogy ettől a nő rongy lesz.

Áruljátok már el nekem, hogy miért? Ez minden, de nem kihasználás. És szerintem a nő sem marad egy ilyen kapcsolatban, ha ez neki semmiféle pozitívummal nem jár.

Lehetnek bárki életében olyan szakaszok, amikor nem akar komoly kapcsolatot. És? Attól nem válik olcsóvá, hogy keres egy férfit, akivel kölcsönösen jól érzik magukat.

2016. okt. 3. 00:13
 30/38 anonim ***** válasza:

Nekem ezzel nőként semmi bajom, ha két olyan ember van ilyen kapcsolatban (tisztázva a szabályokat), akiknek ez így megfelel.

De az kihasználás, ha a dugás érdekében az egyik fél hazudik, és ezt sokan csinálják sajnos. Aki ezt teszi, az hülyének nézi a másik felet. És ha a másik fél nem elég rutinos, jogosan érezheti átverve magát, miután kiderül a valódi szándék.

2016. okt. 3. 00:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!